Zach Hamill vahvistamaan HPK:n hyökkäystä

HPK on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Zach Hamillin kanssa. Hamill on 25-vuotias hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan niin keskushyökkääjänä kuin laitahyökkääjänäkin.

Hamillilla on NHL-varaus vuodelta 2007, jolloin Boston Bruins varasi hänet ensimmäisellä kierroksella numerolla 8.

Hamill on viettänyt suurimman osan urastaan Pohjois-Amerikassa. NHL-pelejä vyöllä on 20 tehoin 0+4 ja AHL-otteluita 349, joissa tehopisteitä on syntynyt 66 maalia ja 126 syöttöä.

Viime kaudella Zach Hamill kiekkoili Pohjois-Amerikan AHL-sarjan lisäksi myös KHL-joukkue Barys Astanassa Ari-Pekka Selinin alaisuudessa. HPK saikin arvokasta tietoa Seliniltä.
– Olemme olleet kiinnostuneita Hamillista jo keväällä ja olemme olleet Atun (Selin) kanssa puheissa pelaajasta. Pyrimme lennättämään Hamillin Hämeenlinnaan mahdollisimman pian ja tavoitteena on saada hänet kokoonpanoon jo mahdollisesti Pelicans-otteluun 4.9., kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Päävalmentaja Pasi Arvonen on mielissään uudesta hyökkääjästä.
– Hamill on taitava hyökkääjä, joka viihtyy niin sentterin- kuin laiturinkin roolissa. Lähtökohtaisesti häntä kaavaillaan keskushyökkääjän rooliin. Tiedän, että taustat on tutkittu ja Selinin kanssa käymieni keskustelujen pohjalta Hamill tulee varmasti vahvistamaan joukkuettamme työmoraalillaan.

HPK Tiedotus 29.8.2014

29.08.2014 14:00

Jaa artikkeli: