Ystävänpäivää vietetään Ritari-areenalla! Jälkipeleillä Suomi-pelin merkeissä Kyy ja Lamppu!

HPK-SaiPa 14.2.2014 klo 18.30

HPK lähtee kiusaamaan perjantaina Lappeenrannasta vieraaksi saapuvaa SaiPaa. SaiPalla mielessä siintää runkosarjan kolmas sija. Kerho-ravintolassa seurataan isolta screeniltä myös Leijonien otteita!

Päivänpolttavat

Kotijoukkue HPK:n tappioputki on venynyt viiden ottelun mittaiseksi. Maalinteko on ollut tuskaista ja johtoasemassa pelaamisen jänne ei ole kestänyt.

Tiistaina Blues syötti karvasta kalkkia Kerholle, kun se nousi 4-2 voittoon viimeisessä erässä. HPK:n maaleista vastasivat Antti Bruun ja Joonas Vihko.

SaiPa on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla viisi, mutta käsissä on täydet mahdollisuudet lunastaa kotietu pudotuspeleihin. Kolme edellistä otteluaan hävinnyt SaiPa saapuu Hämeenlinnaan varmasti nälkäisenä ja aikeissa on vääntää voitto kotiin.

Vaakakupissa

Hämeenlinnalaisjoukkueen arvomaailmassa ei luovuttamista tunneta ja ystävänpäivänäkään ei vastustajien kanssa ystävyttä aiota luoda. Nälkää Kerhollakin riittää, sillä tukena olevalle kotiyleisölle on näytettävä homman toimivan. Piste-ero kymmenentenä olevaan Pelicansiin on venähtänyt 13 pisteeseen. Otteluita HPK:lla on jäljellä vielä yhdeksän ja pisteitä jaossa siis 27.

SaiPa on neljän pisteen päässä kolmossijalla olevasta Lukosta, mutta Lukolla on ottelu enemmän pelattuna.

Jälkipelit Olympiahengessä

Ritariklubin normaaleissa viikonloppujälkipeleissä seurataan tällä kertaa silmä kovana televisioita. Suomi-Norja -matsia pääset siis seuraamaan HPK:n pelin loputtua Ritariklubille! Jälkipeleille K18.

Antti Korpimaan kisastudiossa Kerhon matsin jälkeen haastattelussa ovat Marko KYY Palo sekä Jukka LAMPPU Laamanen. Tule kuuntelemaan herrain kommentit Sotshin joukkueesta ja alkaneesta turnauksesta!

Kultakeskus tarjoaa laatuaikaa frisbee-kisassa

Illan frisbee-kisassa pääsee lähimmällä friballa kiinni laatuaikaan. Kyseessä on tietysti Kultakeskuksen SuperDry -rannekello! Ja mikä parasta, ystävänpäivän kunniaksi voittaja saa näitä kelloja KAKSI kappaletta!

Katso lisää Kultakeskuksen sivuilta!

Tulkaa sankoin joukoin kannustamaan Kerho voittoon. HPK on teidän ystävänne!

Kämmen

14.02.2014 09:35

Jaa artikkeli: