Yleisörajoitukset poistuvat – seisomakatsomot myös käyttöön

Etelä-Suomen aluhallintovirasto on tiedottanut, ettei se jatka Kanta-Hämeen kokoontumisrajoituksia. Näin ollen, HPK:n kotiotteluissa Pohjantähti Areenassa otetaan käyttöön 100% paikkakapasiteetista ja seisomakatsomot avataan jälleen!

HPK pelaa ennätykselliset neljä kotiottelua tällä viikolla ja kaikkien näiden otteluiden liput ovat nyt myynnissä Lippu.fissä! Kotiviikko huipentuu Kärpät-tuplaan, joista lauantain ottelu on perhepeli!

Osta liput tästä!

Ravintolarajoitukset jatkuvat osittain

Ravintolarajoituksien jatkuessa ainakin ensi viikon ajan, E-katsomoihin ja Klubille vaaditaan koronapassi. Koronapassi on ainut keino mahdollistaa anniskelu E-katsomoiden puolella ja vastata klubipaikkojen kysyntään. Tarkastamme koronapassit E-katsomoiden rappusissa ja Klubin ovella.

Koronapassia EI tarvita tapahtumaan saapumiseen tai muihin ravintoloihin.

Kerhon kotiotteluviikko:

ti 22.2. klo 18.30 HPK-KalPa
ke 23.2. klo 18.30  HPK-JYP
pe 25.2. klo 18.30 HPK-Kärpät
la 26.2. klo 17.00 HPK-Kärpät (perhepeli)

HPK taistelee playoffsien suorasta paikasta ja kutittelee jopa kotietua playoffseihin! Hurjan kotiviikon aikana on mahdollista napata jopa 12 sarjapistettä kotiyleisön tuella! Nyt jos koskaan, suuntaa Lippupisteen kautta Pohjantähti Areenalle ja kannusta Kerho neljään kotivoittoon!

Osta liput tästä!

21.02.2022 09:02

Jaa artikkeli: