Voittoputkessa Manseen

Tappara-HPK ti 19.11. klo 18.30

HPK matkaa toistamiseen viikon sisään Tapparan vieraaksi Tampereelle. Edellinen koitos päättyi vähintäänkin erikoisten vaiheiden jälkeen Kerhon voittoon jatkoajalla. Jatkuuko HPK:n kolmen ottelun voittoputki?

Päivänpolttavat

Kerho yllätti Tapparan housut nilkoissa viime viikon torstaina. Kirvesrinnat pääsivät ensimmäisessä erässä peräti neljän maalin johtoon, mutta niin vain HPK kampesi jatkoajan kautta 5-6-voittoon. Kyseessä oli erittäin harvinainen nousu Jukka Rautakorven luotsaamaa joukkuetta vastaan. Tästä syystä kotijoukkue on varmasti ärsytetty ja valmiina tiistain kohtaamiseen – toiseen nöyryytykseen ei ole varaa kotiyleisön edessä. Tässä piilee HPK:n mahdollisuus. HPK lähtee joka tapauksessa altavastaajana kamppailuun ja mikäli ottelu pysyy tasaisena ja vähämaalisena pitkään, Tapparan tuska kasvaa.

Edellisellä kierroksella Kerho kaatoi Jokerit kotonaan 3-0. Tappara puolestaan kellisti paikallisvastustaja Ilveksen niukasti lukemin 1-2.

Vaakakupissa

Kerhon ketjukoostumukset alkavat löytyä. Ville Viitaluoman johtama ykkönen, jossa laidoilla ovat Jere Sallinen ja Tuomas Vänttinen, on toiminut viime otteluissa hyvin. Kakkosketju Jesse SaarinenAntti KeräläBorna Rendulic ratkaisi ottelun Jokereita vastaan kahdella osumallaan. Kerälän paluu oranssipaitaan on piristänyt Kerhon hyökkäyspeliä huomattavasti. Kun Juha Kiilholman ja Otto Paajasen johtamien kolmos- ja nelosketjujen taisteluasenne on huippuluokkaa, on HPK inhottava vastustaja kelle tahansa.

Puolustuksessa Marko Tuulola huhkii huimia minuutteja, kun ottaa huomioon sen, että 42-vuotias konkari palasi vasta viikko sitten tositoimiin. “Tuuskin” rauhallisuus on tarttunut myös muihin pakkeihin. Kerho-puolustajien hätäily ja roiskiminen on vähentynyt merkittävästi. Kerhon maalissa jatkanee Juuse Saros, joka torjui kauden neljännen nollapelinsä lauantaina Jokereita vastaan.

Tappara on edellisestä mahalaskusta huolimatta huippujoukkue, jossa riittää taitoa ja asennetta. Materiaalin laajuudesta kertoo, että nelosketjun Toni Kallela iski kaksi osumaa torstaina. Maalivahti Juha Metsola ei ollut edellisessä kohtaamisessa parhaimmillaan, mikä selittynee osin valtavalla ottelumäärällä. Metsola on urakoinut alkukauden kaikki ottelun tamperelaisten maalilla. Tapparan seurajohto reagoi peluutusongelmaan hankkimalla Kerhostakin tutun Andy Chiodon. Nähtäväksi jää, onko Chiodo tulessa heti tiistaina.

Pelipäivän väitteet

Väitän, että vastaavia maalitalkoita kuin edellisessä kohtaamisessa (5-6 ja.) ei tiistaina nähdä. Voittoon riittää kolme osumaa.

Väitän, että Petteri Nikkilä on jälleen HPK:n näkyvimpiä puolustajia. Maaliverkot saattavat heilua, jos Tappara jäähyilee…

Lähde kannustamaan

Otteluun tarjolla Veikkauksen 2in1 tarjous! Lähde hyödyntämään tänään tämä!

Tappara – HPK  19.11. Etu 150 ensimmäiselle Veikkaus-korttilaiselle.
– D-katsomot (ei D2 rivit 1-6) sekä E-parvi liput 23€/lippu, D2-katsomo alarivit 1-6: 13€/lippu. HUOM! Hintoihin lisätään ostopaikan mukaan toimituskulut joka hallilla ja Tapparan toimistolla 3 € / lippu. Myyntipisteinä kaikki Lippupalvelun toimipisteet; ei kuitenkaan netistä. Etu Veikkaus-korttia näyttämällä.  Kaikki Veikkaus-kortilla saatavat edut näet Veikkauksen sivuilta.

 

Rysty 

18.11.2013 23:57

Jaa artikkeli: