Voittoputkea kasvattamaan

HPK-SAIPA ke 11.12.2013 klo. 18.30

HPK aloittaa viimeisen rypistyksensä ennen ansaittua joulutaukoa, kun joukkue kohtaa keskiviikkona SaiPa:n kotonaan ja lauantaina on edessä vielä vierailu Porin Isomäessä.

Vaakakupissa

HPK ja SaiPa ovat kohdanneet tällä kaudella kahteen kertaan. Molemmilla kerroilla ottelu on päättynyt lappeenrantalaisten niukkaan voittoon. Edellisellä kaudella kaikki joukkueiden kohtaamiset voittanut HPK on haastavan paikan edessä pyrkiessään nappaamaan ensimmäisen voiton ”sputnikeista” myös tällä kaudella.

SaiPa on kova! Kovaa työtä tekevä joukkue ja me yritetään löytää lääkkeet siihen, että kolme pistettä jäisi Hämeenlinnaan. Kyllä huomenna tulee kova luistelupeli. Laadukkaasti pitää puolustaa ja hyökätä, putken pitää liikkua, HPK:n valmentaja Pasi Arvonen arvioi tulevaa ottelua.

Arvosen kanssa samoilla linjoilla oli vastikään alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin valittu puolustaja Juuso Vainio:

Pantse oikeastaan sanoikin jo kaiken. SaiPa on vaikea vastus, hereillä pitää olla alusta asti.

Samalla Vainio kertoi, ettei kutsu nuorten kisakoneeseen tullut hänelle itselleen täytenä yllätyksenä.

Ei se nyt ihan puskista tullut. Koko ajan ollut kuitenkin siinäkin touhussa mukana, ihan kesästä asti ja Liigassakin tullut vastuuta koko ajan.

Päivän polttavat

HPK:n varsinainen loukkaantumistilanne näyttää hyvältä, kun ainoastaan Jyri Niemi parantelee vammojansa. Enemmän huolta joukkueen terveystilasta tällä hetkellä aiheuttaa joukkueen sisällä jylläävä kuume.

Kyllä tilanne on nyt se, että kaikki pelaa, jotka ovat terveenä. Toivotaan, että saadaan neljä hyökkäysketjua ja kuusi puolustajaa huomenna. Täytyy vaan toivoa, ettei puhelin nyt enää pirise ja joku ilmoita sairastuneensa, Arvonen toivoi.

Luonnollisestikaan vielä tiistaina ei ollut täysin tiedossa, ketkä ovat pelikuntoisia keskiviikon kamppailussa ja ketkä eivät. Näillä näkymin Juuse Saros kuitenkin pelaa HPK:n maalissa. Poissa ovat varmuudella Jyri Niemi, Antti Aarnio ja Ossi-Petteri Grönholm.

Sarjakolmosena porhaltava SaiPa on esittänyt varsin pirteitä pelejä läpi kauden. Edellisestä viidestä ottelusta neljästi voittaneen SaiPan todellisena tehomiehenä on häärinyt Jesper Piitulainen, joka on merkkauttanut itselleen viidestä ottelusta tehot 5+4. Unohtaa ei toki sovi, että SaiPan paidassa numerolla 33 kirmaava Dan Spang tekee paluun Ritari-Areenalle.

Pelipäivän vaitteet

– Väitän, että ennen ottelua Rinkelinmäen käytävillä tuoksuu jo Joulu, kun Laurel ja HPK tarjoavat 1000 ensimmäiselle piparikahveet.

– Väitän, että A-maajoukkuekutsun saanut Jere Sallinen osoittaa olevansa kutsun arvoinen ja tällää itselleen vähintään kaksi tehopistettä.

– Väitän, että erätauko frisbee-kisan voittoheitto on alle 30cm säteellä keskipisteestä.

Laurell ja HPK tarjoavat 1000:lle
ensimmäiselle jouluiset piparikahvit!

Lätty

11.12.2013 09:20

Jaa artikkeli: