Voitto olisi elintärkeä

Ilves-HPK 1.2. klo 18.30

HPK on valmentajanvaihdoksen ohella ollut aktiivinen pelaajamarkkinoilla hakien joukkueeseen lisää leveyttä ja kilpailutilannetta. Jere Sallinen ja Aleksi Laakso Bluesista sekä slovakki Milan Kytnar ison veden takaa allekirjoittivat loppukauden kattavat sopimukset.

Keskiviikkona vastaan asettuu liigan häntäpäätä pitävä Ilves. Sekä HPK:n, että Ilveksen kuntokäyrät eivät kovin valoisilta näytä, mutta Ilves taisteli hienosti viime ottelussaan perjantaina Jokereilta pisteen. Maininnan arvoista on, että kaikki Ilveksen viisi tekemää maalia pohjusti Jesse Niinimäki.

Valmentaja Pasi Arvonen vakuutti, että voitosta taistellaan tosissaan.
– Fiilis on tosi hyvä. Kyllä me todella luottavaisin mielin lähdemme taistelemaan kohti Tamperetta.

Kytnarin ensiesiintyminen

Joukkueiden keskinäisiä otteluita tältä kaudelta HPK johtaa 2-1. Ilves tulee illalla varmasti taistelemaan siitä, että nousisi pois jumbosijalta.
– Ilves on erittäin hyvin työtätekevä joukkue ja kova paineistamaan. Jokereita vastaan Ilves paiski ylivoimalla maaleja ja meidän iso teema jäähyttömyys on avainasemassa, summasi valmentaja Pasi Arvonen.

Ketjukoostumukset menevät uusien pelaajien myötä hieman uusiksi. Ykkösketjussa hyökkäävät tuttuun tapaan Piispasen laidoilla Laakkonen ja Luomala. Milan Kytnar johtaa kakkosketjua laidoillaan Rautiainen ja Leavitt. Kolmosessa hyökkäävät Kolehmainen, Hämäläinen ja Nieminen. Nelosketjun muodostavat Sallinen, Paajanen ja Sihvonen.

Aleksi Laakso ottaa paikan Esa Lehikoisen parina kolmospakkiparissa ja Lauri Kärmeniemi on sivussa keskiviikkoisesta pelistä.

Niklas Heinonen 1.2.2012

01.02.2012 07:40

Jaa artikkeli: