Vilkku päälle ja ohi?

Pelicans-HPK 28.2.2014 klo 18.30
HPK-Ilves 1.3.2014 klo 17.00

Kerho kohtaa viikonlopun otteluissa Pelicansin Lahdessa ja Ilveksen Hämeenlinnassa. Playoff-paikkaan on yhä ohut sauma, joten kaikki on laitettava peliin.

Lähtökohdat

HPK haki tiistaina täyden pistepotin Kuopiosta. Selvän 0-4-voiton takuumiehinä olivat Antti Bruun (1+2), Teemu Rinkinen (1+1), Otto Paajanen (1+1) sekä kauden kuudennen nollapelinsä torjunut Juuse Saros.

HPK:n playoff-paikka on edelleen mahdollinen, mutta se vaatii joukkueelta isoa venymistä viimeisissä seitsemässä pelissä ja myös edellä olevilta joukkueilta apua. Kymmenentenä oleva HIFK on tällä hetkellä yksitoista pistettä Kerhoa edellä. HPK on pelannut kaksi peliä helsinkiläisiä vähemmän. Jos kaikki menee nappiin viikonloppuna, voi piste-ero olla vain viisi pistettä ensi viikolle lähdettäessä. Herkulliseksi tilanteen tekee se, että Kerho kohtaa HIFK:n runkosarjan viimeisessä ottelussa Rinkelinmäellä.

Vastassa

Perjantaina vastustaja Pelicans on pelannut viime aikoina tasaisesti. Lahtelaisten kolme edellistä ottelua on päättynyt maalin erolla. Edellisellä kierroksella Pelicans hävisi Ilvekselle voittolaukauskilpailun jälkeen. HPK:n ja Pelicansin kauden keskinäiset ottelut ovat menneet lahtelaisille. Nyt olisi siis korkea aika kaataa jauhoa pelikaanin nokkaan.

Lauantaina Rinkelimäelle saapuu Ilves. Pelicansin tavoin tamperelaiset tavoittelevat paikkaa kuuden joukkoon. Ilveksen edelliset ottelut ovat sujuneet kohtuullisen hyvin. Edellisessä vieraspelissä joukkue haki varamiehisenä pisteet Jokereilta. HPK ja Ilves ovat kohdanneet tällä kaudella peräti kuusi kertaa ja neljästi Kerho on poistunut kaukalosta voittajana.

Viikonlopun väite

Väitän, että Kerho haluaa näyttää epäilijöille, että joukkue taistelee yhä tosissaan voitoista. Päävalmentaja Arvosen sanoin: ”Niin kauan taistellaan, kun valoa näkyy tunnelin päässä”.

Anna tukesi joukkueelle, nähdään Rinkelinmäellä!

Talviloman kunniaksi perheliput vain 30 €!

Rysty

28.02.2014 09:56

Jaa artikkeli: