Viimeinen pyristys ennen taukoa

Kärpät-HPK 5.11.2011 klo 17

HPK matkaa Ouluun viimeiseen otteluun ennen maaottelutaukoa. Kerhon hyökkäysketjut menevät uuteen uskoon loukkaantumisten vuoksi.

Ykkösketjun laitahyökkääjä Janne Laakkonen ei pelaa ottelussa alaraajavamman vuoksi ja HPK:n hyökkäysketjut sekoittuvat. Myöskään Blues-otteluun paluun tehnyt Janne Kolehmainen ei pysty pelaamaan lauantaina.

Alustavien tietojen mukaan Scott Barney siirtyy Alex Leavittin vierelle ja kolmanneksi lenkiksi ketjuun liittyy Niko Nieminen. Kolmikko pelasi yhdessä viimeksi sarja-avauksessa. Ville Hämäläinen saanee ketjuunsa Marko Luomalan ja Teemu Rautiaisen.

Kerholta ovat poissa Laakkosen ja Kolehmaisen lisäksi hyökkääjät Marek Zagrapan, Arsi Piispanen, Jaakko Turtiainen ja Juuso Honka. Loukkaantumistilanne helpottaa maaottelutauon jälkeen, jolloin todennäköisesti ainakin Laakkonen, Turtiainen ja Kolehmainen tekevät paluun kaukaloon.

Ailahteleva Kärpät

Hyvin kautensa aloittanut Kärpät on ollut ruosteessa viime aikoina. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta Kärpät on pystynyt voittamaan ainoastaan kaksi. Viimeiset kaksi ottelua ovat päättyneet tappioihin Pelicansille ja Bluesille.

Laskusuhdanteesta huolimatta Hannu Aravirran luotsaama joukkue keikkuu sarjataulukossa sijalla seitsemän. Joukkueessa on taitoa varsinkin hyökkäyspäässä. Nuori hyökkääjä Miikka Salomäki pelaa läpimurtokauttaan ja vanha maestro Jari Viuhkola on palaamassa tuttuun vireeseensä.

Oululaiset lähtevät otteluun lähes parhaalla miehistöllään. Kapteeni Ilkka Mikkolan palatessa kaukaloon, on sairastuvalla ainoastaan puolustaja Juho Jokinen.

 

Karri Salo

 

04.11.2011 23:55

Jaa artikkeli: