Viimeinen kotitaisto ennen joulua

HPK-SaiPa 7.12. klo 18.30 Ritari-areenalla

Hämeenlinnan Pallokerho saa keskiviikkona vastaansa sarjassa toiseksi viimeisenä majailevan SaiPan Lappeenrannasta. Joukkueita erottaa tällä hetkellä vaivaiset kolme pistettä, joten pisteet ovat molemmille joukkueille elintärkeitä.

SaiPan viime viikkoon mahtui kaksi kovaa voittoa, kun joukkue voitti tiistaina Ässät ja lauantaina kaatui KalPa. HPK:n ja SaiPan keskinäisistä otteluista hämeenlinnalaiset ovat voittaneet molemmat maalin erolla (2-1 ja 4-3).

dsc_2127

HPK:n valmentaja Petteri Hirvosella on selkeä näkemys SaiPasta.
– Tiukkoja vääntöjä on ollut, maalin pelejä siellä täällä. SaiPa on aika pirullinen vastustaja. He pyrkivät vain lyömään kiekon keskialueelle ja menemään perään ja edelleen maalille, jossa on sitten kaksi pelaajaa aina sohimassa.

Porseland pelikiellossa

HPK on voittanut viimeisistä kahdeksasta ottelustaan peräti kuusi. Viime perjantaina HPK kaatoi hyvän ottelun jälkeen Jokerit voittomaalikilpailussa 3-2.
HPK:lta keskiviikon ottelusta poissa on Mathias Porseland. Ruotsalaispakki sohaisi perjantaisessa Jokerit-ottelussa Ben Eavesia vahingossa mailalla silmään ja joutuu jättämään tämän päiväisen ottelun väliin kurinpidollisista syistä.

dsc_4582

HPK:n maalilla pelaa hyvin viime ottelut torjunut Mika Järvinen Mikko Tolvasen parannellessa jalkaansa.
Joukkueiden kokoonpanot iltapäivällä täältä.

Laurell ja Kerho-ravintola tarjoavat piparikahvit

HPK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Laurell Oy ja Kerho-ravintola tarjoavat tänään ennen ottelua piparikahvit. Paikalla on myös joulupukki jakamassa nameja ja kuuntelemassa lasten viimeiset joululahjatoiveet!

Tänään kannattaa tulla ajoissa kahville ja pukin juttusille!

Kerho-shopin joulumyyjäiset

Kerho-shopin perinteiset joulumyyjäiset järjestetään tiistaina 13.12. klo 17.30-19.30. Paikalla nimmareiden jaossa on edustusjoukkue. Kerho-shop tyhjentää hyllyjään ja varastojaan mahtavin tarjoushinnoin, joita et muualla näe! Tule ja tee lahjalöytöjä!

Niklas Heinonen 7.12.2011

HPK-SaiPa tänään klo 18.30.
Tervetuloa Ritari-areenalle!

07.12.2011 08:47

Jaa artikkeli: