Viikon tärpit: Luomalan paluu, megamatka ja perhepeli!

HPK:lla on jälleen kolmen pelin viikko edessä. Keskiviikkona Ritari-areenan jäällä vastaan asettuu sarjassa neljäntenä oleva Porin Ässät. Viime viikolla jo parempaa taisteluilmettä esittänyt HPK lähtee viikkoon hakemaan elintärkeitä sarjapisteitä. KalPaa ja Tapparaa vastaan Kerhon peli lähti vauhtiin vasta ottelun puolivälin jälkeen. Tulevan peliviikon aikana onkin haasteena saada tuo peli-ilme näkyviin jo heti ensimmäisistä sekunneista lähtien.

Luomala takaisin ykköskenttään?

Marko Luomalan paluuta ykköskenttään odotetaan jo keskiviikolle. Maanantaina Ritari-areenalla harjoitellut ykköskenttä oli tutussa koostumuksessaan Laakkonen-Leavitt-Luomala. Luomala on toipunut alaraajavammastaan, jonka hän sai taklaustilanteessa HPK-Lukko -ottelun alussa. HPK-Pelicans -ottelussa loukkaantuneen Juuson Hongan tilanne on sen sijaan vielä auki. Mikä tulee olemaan Scott Barney paikka, kun Luomala ottaa omansa ykköskentästä? Sen näet livenä keskiviikkona Ritari-areenassa, kun kiekko tippuu jäähän klo 18.30! 

 luomala_dsc_9552

Lahteen Megamatkalle!

Perjantaina HPK matkustaa Pelicansien vieraaksi. Oranssi fanijoukko seuraa joukkuettaan Lahteen, sillä perjantaina vuorossa on Megamatka.  Matkaan lähdetään Turengin linja-autoasemalta klo 16.30 ja Hämeenlinnan Wetteriltä klo 17.00. Megamatkan hinta Pelicans-HPK -otteluun on 26 euroa. Ilmoittautumiset voi tehdä Neste Hämeensaaressa ja Lehdon Liikenteen toimistossa torstaihin klo 15 mennessä.

fanikatsomo_dsc_8900

HPK:n uuden fanikatsomon porukka lähtee matkaan mukaan. Mukavasti kotiotteluissa kannustanut ja hienosti koko Ritari-areenan sytyttänyt kulmakatsomon oranssi jengi lupaa kannustaa myös Lahdessa omiaan täysillä.

-Ääni menee joka pelissä, mutta se ei todellakaan haittaa. Tärkeintä on, että meteliä tulee halliin, kertovat fanikatsomolaiset.

Perhepeli lauantaina, perheliput 25 € !

Lauantaina on perhepelin vuoro Ritari-areenassa, kun Ilves saapuu kaupunkiin. Hämeenlinnassa alkavan syysloman kunniaksi perheliput maksavat vain 25 euroa (+ lipunmyyntilisät). Nyt siis on mukava lähteä viettämään lauantaita Ritari-areenalle koko perheen voimin! Ritari-areenassa voi jokainen HPKlainen ottaa itselleen HPK-aiheisen kasvomaalauksen! Muistathan, että lauantain perhematsi alkaa jo klo 16.00!

Tällä viikolla ritarit tarvitsevat fanijoukkoaan tueksi. Jokainen kannatushuuto vie oransseja joukkoja eteenpäin ja voima kumpuaa katsomosta!

HPK-Ässät ke 12.10. klo 18.30
HPK-Ilves la 15.10. klo 16.00

Tervetuloa Ritari-areenalle kannustamaan
HPK voittoon!

11.10.2011 06:57

Jaa artikkeli: