Viherpoikien finaaliterassi avaa ovensa lauantaina!

Kerho-ravintola esittää kaikki HPK:n kevään vierasottelut. Finaalisarjassa Viherpojat Oy tarjoaa Ritari-areenalla kaupungin isoimman megaterassin suuren led-näytön kera! Finaaliterassi on avoinna niin vieras- kuin kotiotteluissa!

Terassille ja Kerho-ravintolaan on vierasotteluissa vapaa sisäänpääsy. Happy Hour voimassa lauantaina 20.4. klo 15-16 ja aina, kun HPK johtaa ottelua!

Kerho-ravintola perheille

Kerho-ravintolaan ovat tervetulleita myös perheen pienimmät Kerholaiset. Tarjolla on tuttuun tapaan juomia ja pientä suolaista! Pelin näet Kerho-ravintolan omalta screeniltä.

Viherpoikien finaaliterassi (K18)

Viherpojat ovat aivan finaalissa! Kaupungin suurin finaaliterassi avaa ovensa lauantaina 20.4. klo 15.00 ja bileet pistää pystyyn Kerhon oma DJ-TT! Musiikkia, juomia ja huippuseuraa! Finaaliterassi on K18.

Peli katsotaan isolta led-näytöltä, joka pystytetään terassille. Finaalisarjaa ennakoimassa HPK-mestari Jyrki Louhi!

Ottelun toisella erätauolla ottelujuontaja Peter Petron järjestämä friba-kisa, jossa frisbeet heitetään klubikatsomosta Ritari-areenan jäälle. Fribat tuttuun tapaan 5€ myyntipisteistä. Palkintona 200€ lahjakortti Kerho-shopiin!

Otteluveikkauksessa palkintona kaksi istumapaikkaa tiistain kotifinaaliin!

Torstain vierasmatsin aikataulu ja ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta vieraspelit katsotaan joka tapauksessa kotipyhätössä! Kotiotteluissa terassiscreen on käytössä myös. 

 

17.04.2019 18:02

Jaa artikkeli: