Vieraita Espoosta

HPK-Blues 21.2.2013 klo. 18.30

HPK:n pelit tällä viikolla alkavat torstaina Bluesia vastaan. Joukkueiden edelliset kohtaamiset tällä kaudella ovat päättyneet kotivoittoihin. HPK:lle mietittävää aiheuttaa kultakuuppa Ville Viitaluoman puuttuminen kokoonpanosta pelikiellon takia.

Päivän puntari

HPK:n pelaajat saivat voittoisan viikon jälkeen pari vapaapäivää, joiden jälkeen palattiin jälleen harjoituksiin ja valmistautumaan kuluvan viikon kahteen koitokseen, joista ensimmäinen on edessä torstaina Ritari-areenalla Espoon Bluesia vastaan.  HPK pääsee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa ja levänneenä, kun taas Blues pelasi keskiviikko-iltana kovan ottelun Jokereita vastaan.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat kaikki päättyneet kotivoittoihin. Etenkin edellinen ottelu Espoossa oli HPK:n kannalta harmillinen, kun Blues tuli päätöserässä rinnalle ja lopulta jatkoajalla ohi.

– Kyllä siinä revanssihenkeä huomenna on, kun Blues voitti edellisen matsin. Edellinen viikko rakensi meille itseluottamusta mutta huomenna on taas uusi peli, kova peli tulee, HPK:n maalivahti Mika Järvinen mietti tulevaa koitosta.

– Meillä on hyvä viikko takana mutta sillä ei ole huomiseen enää mitään merkitystä. Huomenna on uusi peli ja uudet kujeet, nöyrin mielin lähdetään taas pisteiden hakuun, pohti puolestaan Kari Lehtonen ottelua edeltäneenä päivänä.

Näillä mennään

HPK:n kokoonpano kokee väkisinkin ainakin pienimuotoisen muutoksen, kun kapteeni Ville Viitaluoman kymppitili täyttyi Lappeenrannassa ja mies huilaa torstaisen kapinan. Kerhon kokoonpano ratkeaa lopullisesti vasta pelipäivän aamuna. Varmuudella kokoonpanosta poissa jatkavat Tuomas Vänttinen, Marko Luomala, Juuso Vainio ja Joni Tuominen.

HPK:n maalissa jatkaa loistavia otteita viimeaikoina esittänyt Mika Järvinen.

Suurennuslasin alla

Ryan Vesce, Blues – Tammikuussa Espooseen saapunut “jenkki” nakutteli aikoinaan HIFK:n paidassa 44 pistettä. potentiaalia siis löytyy mutta nyt seitsemässä pelissä syntynyt vaivaiset kolme pistettä ja tehotilasto roimasti pakkasen puolella.

Ville Järveläinen, HPK – Palasi tammikuussa Hämeenlinnaan ja on saanut luottoa Kerhon kakkosketjussa. Lauantaina heilutteli kapellimestarin tahtipuikkoa Lappeenrannassa kahden syöttöpinnan arvoisesti. Joko torstaina laitetaan kiekko kirjahyllyyn ensimmäisen liigaosuman merkiksi?

Ville Viitaluoma, HPK – Pelikiellossa olevaa kapteeni Viitaluomaa pääsee tapaamaan ensimmäisellä erätauolla Ritari-areenan pohjoispäädyn Kerho-shopin luona. Vili jakaa nimmareita ja kommentteja pelistä! Tule moikkaamaan kapteenia!

Ville Peltonen 21.2.2013

21.02.2013 06:57

Jaa artikkeli: