VIDEO: Skogsterin Blogit – toimitusjohtaja vastaa

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen vastasi Kerholaisten kysymyksiin, joita on saanut lähettää viikon verran HPK:lle. Skogsterin blogissa käydään läpi mm. pelaajahankintoja ja taloudellista puolta.

[db-video id=tlwzhpvj]

 

Mimi ja Kuku tiistaina Ritari-areenassa

Pikku Kakkosestakin tutut Mimi ja Kuku vierailevat Ritari-areenassa tiistain perhepelissä! Klo 17.40 kaksikko aloittaa energisen shownsa Kerho-ravintolassa, joka on ennen ottelua vain lastenmaailma! Erätauoilla Mimi ja Kuku ovat tavattavissa eteläpäädyn aulassa!

HUOM! Kerho-ravintola palvelee ennen ottelua vain kahvilana, ei alkoholitarjoilua! Erätauoilla Kerho-ravintola on normaaliin tapaan anniskelualuetta, jonne lapset pääsevät sisään vain huoltajan mukana. Ennen ottelua muut Ritari-areenan baarit palvelevat normaalisti.

Kerho-shopeissa ja kioskeissa perhepelitarjouksia

Ritari-areenan kioskeissa ovat tarjouksessa lasten herkut perhepeleille tuttuun tapaan! Tarjouksessa mm. popcornit, hattarat ja metrilakut!

Shopissa tarjouksessa ovat:
Juomapullo & Kiekko 12€ (norm. 16€)
Spinneri 5€ (norm. 10€)
Repun ostajalle kaupan päälle avainnauha

Uiko Heimon kala teille kotiin?

Heimon kala on jo valmiina lentämään uuteen kotiin – tule ja saatat saada lentävän kalan kotiisi! Heimon kala lentää molemmissa perhepeleissä!

Osta liput syysloman peleihin täältä!

 

17.10.2017 15:14

Jaa artikkeli: