VIDEO: BioRexin otteluennakko Lukko-HPK 20.10.2017 – Pennanen

BioRexin otteluennakko: HPK matkustaa Raumalle Lukon vieraaksi. Otteluennakoinnin lisäksi HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen kertailee loukkaantuneiden tilannetta ja uutiset ovatkin pääasiassa hyviä.

[db-video id=uywfgatb]

 

Lauantaina jälleen kotijäälle

Lauantaina on jälleen vuorossa perhepeli syysloman kunniaksi! Perhepakettien hinnat lauantaille: Miniperhepaketti 1+1 30€ ja Perhepaketti 2+2 tai 1+3 36€!

Perhepelien aitiot ovat myös myynnissä familytarjouksin! Aitio 10 hlöä vain 350€ (sis. aitiovuokran, lipun ja lihapullat+nakit+lohkoperunat). Perhehintaiset aitiot myydään vain yksityishenkilöille. HUOM! Vain kaksi vapaata klubiaitiota lauantain peliin jäljellä (tilanne to 19.10.)

Aitiovaraukset: HPK myynti Sini Saarinen 044 536 0553 / Sami Matinkari 040 451 5534

Kultasepät Narsakan timanttijahti ja Peruskallio-sormus

Timanttijahti 21.10. HPK-Jukurit-pelissä: etsi hallista kuvan kuori, joista yhden sisällä on aito 0,15 ct Timantti arvo 400€. Timantin aitouden tarkistaa Kultasepät Narsakka, Saaristenkatu 6, Hämeenlinna. #timanttijahti

Kultasepät Narsakan Peruskallio-sormus on mukana Vuoden Kaunein Sormus 2017 kilpailussa numerolla 8. Ottelun paras HPK-pelaaja palkitaan Peruskallio-sormuksella.

”Luottamukseni sinuun on vakaa ja vahva. Olet järkkymätön peruskallioni.” Design Annikka Takanen.

Äänestys netissä häät.fi #vuodenkauneinsormus2017 #peruskallio

 

Kerho-shopeissa ja kioskeissa perhepelitarjouksia

Ritari-areenan kioskeissa ovat tarjouksessa lasten herkut perhepeleille tuttuun tapaan! Tarjouksessa mm. popcornit, hattarat ja metrilakut!

Shopissa tarjouksessa ovat:
Juomapullo & Kiekko 12€ (norm. 16€)
Spinneri 5€ (norm. 10€)
Repun ostajalle kaupan päälle avainnauha

Kerhon pelaajia ja cheerleaderit tavattavissa erätauoilla

HPK:n kokoopanon ulkopuoliset pelaajat jakavat nimmareita erätauoilla Ritari-areenan molempien Kerho-shopien läheisyydessä! Lisäksi aulatiloissa on mahdollista tavata HPK:n cheerleaderit eli Golden Tiger Cheerleaders ja opetella heidän tanssejaan. Ota omat huiskat tai lainaa pomit tytöiltä!

Uiko Heimon kala teille kotiin?

Heimon kala on jo valmiina lentämään uuteen kotiin – tule ja saatat saada lentävän kalan kotiisi! Heimon kala lentää molemmissa perhepeleissä!

Osta lippu lauantain perhepeliin täältä!

 

Seuraava kotiottelu
HPK-Jukurit
la 21.10. klo 17.00

#illallahallille

20.10.2017 10:41

Jaa artikkeli: