Veikkaus nostattaa tunnelmaa katsomoissa – Perinteinen kannattajakierros

Veikkauksen ja Liigan monivuotinen pääsylipputempaus Kannattajakierros saa jatkoa myös tällä kaudella. Kannattajakierros järjestetään Liigan kaikilla paikkakunnilla. Hämeenlinnassa kannattajakierros on tänään 3.2.2023 ja lipuilla on kutsuttu Ilveksen kannattajia katsomoon. HPK-laiset saavat vuoronsa runkosarjan päätöskierroksella, kun Ilves tarjoaa lippuja kotipeliinsä HPK Kannattajat ry:n kautta. Myös Kärppä-tuplaan Oulussa 17.-18.2. ja TPS-otteluun Turussa 28.2. on saatavilla lippuja – lisätietoja myöhemmin.

Tänäkin vuonna Liigan ja kotimaisen jääkiekon pitkäaikainen yhteistyökumppani Veikkaus tarjoaa tuhansia lippuja seurojen kannattajaryhmille. Veikkaus haluaa osaltaan tukea seurojen tärkeän kannattajakulttuurin edistämistä. Veikkauksen tarjoamat liput ovat kannattajakatsomoon.

Liiga-seurojen kannattajaryhmät päättävät kenelle ja miten lippuja jaetaan. Kannattaakin seurata oman joukkueen kannattajaryhmän tiedotusta lippujen jaosta.

– Liigassa haetaan asemia kohti kauden huipentavia playoffs-otteluita. Veikkauksen vedonlyönnin tärkeimmän sarjan, jääkiekon kotimaisen Liigan panokset kasvavat, ja nyt on hyvä aika mennä porukalla tukemaan omaa joukkuetta. Haluamme olla osaltamme mukana nostamassa tunnelmaa hallien kattoon, kun urheilulliset panokset kasvavat kauden edetessä kohti kevään huipennusta, Veikkauksen yhteyspäällikkö Tuomo Torkkola sanoo.

>> Lue lisää: Veikkauksen vedonlyönnin kohteet Liigaan

Kannattajakierrosten ottelut

HIFK – 21.2. HIFK – Sport
HPK – 3.2. HPK–Ilves
Ilves – 11.3. Ilves–HPK
Jukurit – 1.2. Jukurit–Ässät
JYP – 3.2. JYP–KalPa
KalPa – 4.2. KalPa–JYP
Kärpät – 17.2. ja 18.2. Kärpät–HPK
Lukko – 25.2. Lukko–SaiPa
Pelicans – 23.2. Pelicans–TPS
SaiPa – 1.3. SaiPa–KalPa
Sport – 1.2. Sport–SaiPa
Tappara – 25.2. Tappara–Sport
TPS – 28.2. TPS–HPK
Ässät – 26.2. Ässät–TPS

03.02.2023 14:36

Jaa artikkeli: