Valtteri Puustiselle NHL-sopimus

Valtteri Puustinen ja Pittsburgh Penguins ovat solmineet kaksivuotisen entry-level sopimuksen. Puustinen on Penguinsin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2019.

Parhaillaan Leijonien MM-leirillä kisapaikasta taisteleva Puustinen oli tietysti onnellinen sopimuksesta, mutta muistutti, että työ jatkuu.

– Unelma on ollut aina pelata NHL:ssä ja nyt olen askeleen lähempänä sitä. Työ kuitenkin jatkuu kohti unelmaa. Tässä vaiheessa on kuitenkin kiitettävä kaikkia uraani tukeneita, perhettä ja valmentajia. HPK:lla on iso merkitys urani kannalta, oli oikea ratkaisu siirtyä aikanaan Hämeenlinnaan, kertaa “Kuopion Juti”.

Puustinen siirtyi HPK:hon B-juniori-ikäisenä ja on pelannut siis viimeiset viisi vuotta HPK-kiekkoa. 152 Liiga-otteluna ikana tulosta on kertynyt 48 maalin ja 46 syöttöpisteen verran. Kahdella edellisellä kaudella Puustinen on ollut HPK:n maalipörssin voittaja.

Kausi 2018-2019 oli laitahyökkääjälle kultainen, sillä hän voitti HPK:n paidassa Suomen mestaruuden ja nuorten maailmanmestaruuden.

HPK onnittelee Valtteria NHL-sopimuksesta!

07.05.2021 09:37

Jaa artikkeli: