Uutta kaudella 2016-2017 Ritari-areenassa!

Tässä pieni listaus asioista, jotka Ritari-areenassa muuttuvat aiempaan aikaan verrattuna. Tervetuloa mukaan, tämä on Matkalla Huipulle osa 2!

Eteläpäädyn nimetön baari

Eteläpäädyn “välikerroksessa” sijainnut Tolppa-ravintola on uusittu täysin. Ravintolalla ei ole vielä nimeä! Sen päättävät Kerhon Facebookissa tykkääjät! Avaamme nimikisan Facebookissa lauantain matsin jälkeen! Ehdota rohkeasti, parhaalle ehdotukselle palkinto!

Nachot ja wingsit listoille

Ritari-areenan kioskeista neljä siirtyy Nacho-aikaan. Kana- ja jauhelihanachot ovat myynnissä Everstin viereisissä lippamyyntipisteissä sekä molemmissa päädyissä! Wingsit löytyvät lauantaina pizzapisteeltä areenan eteläpäädystä!

Frisbeekisa

Fribaa heitetään edelleen toisella erätauolla! Tänä vuonna maalit ovat kuitenkin helpommin osuttavissa, ja kyllä, niitä on KOLME! Palkinnot ovat edelleen huikeat! ps. Odotapa, kun kuulet lauantaina Frisbeekisan finaalista ja sen palkinnosta!!

Katsomo-ohjaajat

Oikealla lipulla oikeaan paikkaan. Katsomo-ohjaajat toimivat apunasi Ritari-areenassa, jotta löydät oman paikkasi. Seisomalipulla seisomaa ja istumalipulla istumaan – helppoa, ainakin katsomo-ohjaajan avustuksella.

Ensimmäinen erätauko

Mieletön, jännittävä, älytön ja ennen kaikkea LEGENDAARINEN! Nämä sanat kuvaavat ekan erätauon kisaa, jossa kiekko tulee laittaa sinne, minne se kuuluu, mutta millintarkasti! Ja se palkinto, voi morjens!

Tervetuloa nauttimaan!
HPK-Kärpät la 17.9. klo 17.00

#illallahallille
#matkallahuipulleosa2

HPK

 

 

16.09.2016 08:09

Jaa artikkeli: