HPK:n hallitus käynnistää urheilutoimen uudistamisen – Mika Toivola ei jatka HPK:ssa

HPK Liiga Oy:n hallitus on päättänyt käynnistää laajan urheilutoimen uudistamisen ja urheilustrategian päivittämisen. HPK Liiga Oy ja urheilujohtaja Mika Toivola ovat yhteisellä sopimuksella päättäneet urheilujohtajan työsopimuksen. HPK:n urheilusta vastaavan uuden henkilön kartoitus on aloitettu.

– HPK Liiga Oy:n hallituksen tehtävä on vastata yhtiön ja seuran strategiasta ja sen toteutumisesta. Urheilustrategia on oleellinen osa HPK Liiga Oy:n liiketoimintaa. Nyt käynnistyvä työ linjaa vuosiksi eteenpäin niin HPK:n tavoitteet kuin toimintamallit. Kiitämme Mikaa työstä HPK:n eteen, kommentoi HPK Liiga Oy:n puheenjohtaja Jouni Monto.

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kiitää Toivolaa vuosien työpanoksesta hämeenlinnalaisen jääkiekon eteen. Viiden kauden aikana Toivola ja HPK kohtasivat yhdessä niin ylä- kuin alamäkiä sekä kevään 2019 mestaruuden.

– Kiitämme Mikaa vuosista HPK:ssa. Saimme luottaa Mikan lojaalisuuteen jokaisena työpäivänä. Nyt on aika kääntää uusi lehti HPK:n urheilutoiminnassa ja työ urheilujohdon uudistamiseksi on aloitettu. HPK tiedottaa, kun asiat ovat valmiita, kertoo Antti Toivanen.

 

Urheilutoiminnan uudistamisen ajan asioista vastaa toimitusjohtaja.

02.12.2022 17:00

Jaa artikkeli: