Upea neliminuuttinen toi Kerholle kenraalivoiton

HPK matkusti Mikkeliin Liigakenraaliin perjantai-iltana. HPK:n kokoonpanossa oli jälleen muutamia muutoksia pienten loukkaantumisten vuoksi. Kerhon puolustuspeli oli tänään vahvaa.

Ensimmäisessä erässä HPK oli kuskin paikalla, vaikka Jukurit karkasikin johtoon Turo Asplundin maalilla. Kerhon puolustuspeli oli tänään kuitenkin kokonaisuutena vahvaa.

Ottelun puoliväli kääntää voiton Kerholle

Toisen erän alku oli HPK:lta tahmea. Hyökkäyksiä ei päästy vyöryttämään Jukuri-alueelle ja kotijoukkue siirtyikin kahden maalin johtoon Nestori Lähteen maalilla.

Harvoin nähdään sellaista pyörremyrskyä kuin HPK esitti toisen erän puolin jälkeen. HPK takoi vajaaseen neljään minuuttiin kolme maalia Sami Rajaniemen taakse. Maalimerkinnät itselleen pokkasivat Niklas Friman, Philippe Cornet ja Otto Paajanen.

HPK:n valmentaja Antti Miettinen oli tyytyväinen hyökkäyspelaamisen tasoon toisen erän loppupuoliskolla.

– Hyökkäyspeliimme alkoi löytyä monipuolisia ratkaisuja ja saimme luotua peliin ilmaa.

Kolmas erä oli molemmilta joukkueilta hyvin tarkkaa pelaamista, eikä maalipaikkoja juuri nähty kumpaankaan päähän.

Seuraavan ottelunsa HPK pelaa Liigan runkosarjassa TPS:n vieraana perjantaina 14.9.2018. Kotiavaus on vuorossa heti lauantaina 15.9., kun Tappara saapuu Ritari-areenalle! Kausikortilla näet koko runkosarjan! Kortit myy Kerhon toimisto arkisin klo 9-16.

Osta liput kauden kotiavaukseen tästä!

Millainen on sun HPK? Käytä #munhpk somessa, palkitsemme kuukausittain parhaimmistoa!

 

07.09.2018 21:37

Jaa artikkeli: