U20 playoffs: Otteluennakko HPK-HIFK 5

U20 playoffs: Nuorten SM-liigan puolivälierät ovat edenneet HPK:n ja HIFK:n osalta viidenteen eli ratkaisevaan osaotteluun. Ottelu pelataan tänään tiistaina klo 19.00 Ritari-areenassa. Muut puolivälierät ratkesivat sunnuntaina, niistä jatkoon menivät KalPa, Tappara ja Kärpät.

HPK U20 päävalmentaja Matti Tiilikainen sanoi sunnuntain voitto-ottelun jälkeen, että asetelma tiistaillekin on yksinkertainen: Do or die.

– Tämä päivä on meille ihan sama kuin sunnuntai. Loistava tilaisuus näyttää parastaan ja lyödä kaikki likoon. Upea sarja saa oikean päätöksen!

HPK:lla on ollut selviä vaikeuksia kotipeleissään ja sunnuntain vieraspelissäkin toinen erä oli haastava.

– Ei olla pystytty pelaamaan kotona sillain kun parhaimillaan pystytään. En usko, että siihen on yksittäistä syytä. Moni asia vaikuttaa henkisestä puolesta lähtien ja nyt oppi on saatu, jotta pelataan paras kotipeli. Sunnuntaina vastustajalle eka maali heti toisen erän alkuun niin erä lähti väärään suuntaan. Peli ja henkinen kypsyys löytyi taas kolmanteen erään. Eka erä oli meitä parhaimillaan ja siihenhän aina pyritään.

Kokoonpanoon on luvassa jälleen muutoksia, kun HPK:n playoffien pistepörssiä johtava Erkka Seppälä palaa omalle paikalleen. Kokoonpanot ja otteluseuranta löytyvät Jääkiekkoliiton tilastopalvelusta.

Panokset iltaan ovat selvät. Häviäjän kausi päättyy ja voittaja jatkaa välieriin, jotka alkavat torstaina.

Kerhon kausikortilla ja junnukorteilla matsiin pääsee ilmaiseksi, liput aikuiset 5€ / lapset, opiskelija, eläkeläiset 2€ / alle 7v ilmaiseksi.

 

Nuorten SM-liigan 5. puolivälierä
HPK U20 – HIFK Kollit
tänään klo 19.00 Ritari-areenassa

#illallahallille

 

20.03.2018 13:20

Jaa artikkeli: