U20 Playoffs: HPK-Kärpät 16.3.2019 – otteluennakko

HPK ja Kärpät pelaavat toisen Nuorten SM-liigan puolivälieräottelunsa lauantaina klo 12.00 Ritari-areenassa! Liput otteluun myydään hallin lippuluukulta klo 11.00 alkaen. Aikuiset 5€, lapset, opiskelijat ja eläkeläiset 2€. HPK:n kausikortilla näet kaikki U20 pudotuspelit ilmaiseksi!

Kärpät voitti ensimmäisen ottelun lukemin 6-1 Oulussa keskiviikkona. Lukemat eivät kertoneet juuri muuta kuin sen, että Kärppien kolmannen erän ylivoima toimi.

– Peli kaatui periaateessa muutamaan jäähyyn. Meille todella raskas tuomarivirhe. Kärppä-pelaajan naamaan ei osunut Uimosen maila vaan kiekko, kertaa HPK U20 päävalmentaja Juuso Nieminen 2+2 -minuuttista rangaistusta.

HPK:n alivoima ei kuitenkaan olltu Niemisen mielestä riittävää kolmannessa erässä.

– Kyllä pitää pystyä pelaamaan parempaa alivoimaa. Tuomarivirheen tunnekuohun jälkeen seurasivat alivoimavirheet ja pari maalia. Alivoimaisena lähdimme yrittämään maalintekoa ja Kärpät teki viidennen siitä.

Ottelu osoitti kuitenkin sen, että tasakentällisin peli oli hyvinkin tasaista ja että myös Kärpissä on omat iskun paikat.

– Kyllä me löydettin pelin jälkeen sellaisia keinoja, millä voidaan iskeä. Ensimmäisessä ja toisesssa erässä olimme kärsivällisiä. Kolmannen loppupuolisko oli kaahaamista, toki ihan tarkoituksella. Mutta meille kaikille jäi sellainen olo, että tästä sarjasta on ihan mahdollista mennä jatkoon. Lauantaina taas jatketaan.

HPK ja Kärpät pelaavat sekä lauantaina että sunnuntaina. HPK matkustaa heti ottelun jälkeen Ouluun.

U20 Playoffs
HPK-Kärpät
la 16.3.2019 klo 12.00

 

15.03.2019 20:34

Jaa artikkeli: