Turkulaisten perjantaikylvetys

HPK-TPS 22.11.2013 klo 18.30

HPK saa perjantai-illan ratoksi vieraita länsirannikolta, kun Turun Palloseura tuo mukanaan tuulahduksen raikasta meri-ilmaa. Luvassa on varmasti tiukka taisto kolmesta sarjapisteestä.

Päivänpuntari

Tiistaina 2-0 -vierastappion Tapparalle kärsinyt HPK tiedostaa TPS:n vahvuudet.
– Tepsi on erittäin vaikea joukkue. Paljon on katseltu videoita, sanaili HPK:n valmentaja Pasi Arvonen.

Arvonen nimitettiin HPK:n päävalmentajaksi kesken kauden, mutta “Ave” vakuutti, että uuden tittelin takana seisoo sama mies.
– Persoonaa ei voi muuttaa, vaikka olen nyt päävalmentaja. Olen hieman enemmän delegoinut tehtäviä valmennusryhmän Viitakoskelle ja Lehtoselle.

Kokoonpano on perjantaille hahmottumassa, mutta ilmassa on vielä muutama kysymysmerkki.
– Saros pelaa maalissa. Juuso Vainio pystyy pakon edessä pelaamaan, mutta en tiedä onko se vielä järkevää. Aamujään jälkeen saadaan lopullinen kokoonpano selville.

Vaakakupissa

TPS on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla 13, pari pykälää HPK:n takana. Jaossa on siis tärkeät pisteet.

Teemu Rautiainen on tällä kaudella tehtaillut 21 pelaamassaan ottelussa tehot 3+1. Rautiainen on viime otteluissa totuttu näkemään nelosketjussa yhdessä “Lopen Larionovin” Otto Paajasen rinnalla. Toisessa laidassa hyökkää Juha “Leksa” Koivisto.

Pelaajat pitävät harjoitusten päätteeksi monesti rankkarikisoja, joissa panoksena toimii limut.
– Laakson Allu luulee pärjäävänsä niissä hyökkääjiä vastaan, mutta kyllä mulla sitä paremmat kädet on. Torstaina Vainion Juuso toimi limujengin maksajana. Kyllä Allultakin on limuja ryöstetty.

Tuoreen isän mukaan perheen uudella tulokkaalla menee mukavasti.
– Kyllä Viljami nukkuu yönsä hyvin.

Rautiaisen pojan koko nimi on muuten Viljami Alexander Rautiainen. Liekö Alexander-nimi peräisin HPK:n legendaariselta hyökkääjältä Alexander Andrievskilta?

TPS on saanut lipunostajat myös liikenteeseen. Mukava ja raikas 3500 katsojaa on näillä näkymin tulossa hallille. Olisihan se vielä kivempi viettää perjantai-iltaa yli 4000 katsojan kanssa, eli ei muuta kun kaikki liikkeelle lippuluukun kautta. Nähdään Ritari-areenalla!

Pelipäivän väitteet

Väitän, että Viljami Rautiaisen isä Teemu Rautiainen pistää kertaalleen kiekon TPS-maaliin. Syöttäjänä “Lopen Larionov”.

Väitän, että ottelujuontaja Peter Petron Bauerit on teroitettu ja mies liitää ennen ottelua jäällä kuin enkeli saaden G-kulman sekä Sikakatsomon välille kunnon vuorohuutelun jo ennen pelin alkua.

Lisäbonus

McD_Kuutiset161113.indd

Kämmen

21.11.2013 14:08

Jaa artikkeli: