Tuplaviikonloppu edessä!

Lukko-HPK 21.10.2011 klo 18.30
HPK-Tappara 22.10.2011 klo 17.00

HPK lähtee perjantain ja lauantain otteluihin uudistuneella kokoonpanolla. Loukkaantumisia pikakomennuksella paikkaamaan saapuneet Ville Hämäläinen, Jan-Mikael Juutilainen ja Henri Tuominen ovat innoissaan uudesta mahdollisuudesta.

kuva

– Vähän kuin tulisi takaisin kotiin. Täällä on tuttu ympäristö ja paljon kavereita. Tavoitteena on pelata niin hyvin, että pelipaikka irtoaisi loppukaudella. Tällä kaudella en ole päässyt pelaamaan paljoa, joten nyt olen niin innoissani kuin olla ja voi, HPK:ta toissakauden hopeajoukkueessa edustanut Ville Hämäläinen hekumoi.

Jan-Mikael Juutilainen on pelannut alkukauden Mestistä oululaisen Kiekko-Laserin riveissä. Viime kaudella Jokereita edustanut Juutilainen aikoo antaa kaikkensa, jotta HPK:n kurssi saadaan käännettyä.

– Tämä on hieno mahdollisuus päästä pelaamaan taas liigapelejä. Yritän auttaa joukkuetta parhaani mukaan hinaamaan laivaa ylöspäin, Juutilainen kertoi.

Jokereista toisilleen tutut Hämäläinen ja Juutilainen pelaavat päävalmentaja Harri Rindellin mukaan samassa ketjussa. Ketjun kolmatta lenkkiä ei vielä torstaina oltu päätetty.

– Hyvä, että saatiin lyhyellä varoitusajalla tervehenkisiä kavereita mukaan. Joukkue auttaa uusia tulokkaita niin paljon kuin mahdollista, jotta miehet pääsevät heti rytmiin kiinni. Näin lyhyessä ajassa tilanne on haastava, mutta perusasioiden kautta lähdetään, Rindell kommentoi.

Kuulumiset sairastuvalta

Tiistain epäonninen Porin vierailu aiheutti peräti neljä loukkaantumista, joten Kerhon hyökkäysketjut menevät osittain uuteen uskoon. Kakkosketjusta loukkaantuivat Janne Kolehmainen ja Arsi Piispanen. Kolehmaisen jalkavamma ei onneksi ole pahalaatuinen ja laitahyökkääjä saattaa palata kokoonpanoon jo ennen maaottelutaukoa.

Piispanen sai sormivamman aloitustilanteessa. Vamma tuli sikäli hankalaan kohtaan, ettei puuduttaminen ole mahdollista. Piispanen huilaa ainakin maaottelutaukoon asti.

Kolmosketjun Jaakko Turtiaisen toipuminen kestää ensiarviolta noin kaksi viikkoa. Laitaan vasten kaatunut Turtiainen sai iskuvamman polveensa, mutta onneksi polvilumpio ei murtunut.

Nelosketjun keskellä hyökänneen Marek Zagrapanin toipuminen kestää todennäköisesti kaikkein pisimpään. Jalkavamman saaneen Zagrapanin tilanne tarkentuu lähiaikoina.

Lukon ja Tapparan kaatoon

Rauman Lukko on ollut kotikentällään hyvässä vireessä. Siitä osoituksena on muun muassa Helsingin IFK:n kaataminen viime lauantaina. Kuudesta kotipelistään Lukko on voittanut viisi, joten Kerho on kovan haasteen edessä.

Perttu Lindgrenin, Lauri Tukosen ja Samuli Kivimäen puuttuminen heikentää raumalaisten hyökkäysarsenaalia. Pelicansista lainasopimuksella saapunut Sami Blomqvist paikkaa Lukon hyökkäjäpulaa.

Lauantaina Hämeenlinnaan saapuva Tappara on uuden haasteen edessä, sillä joukkueen alkukauden kantava voima, puolustaja Tuukka Mäntylä teki sopimuksen KHL-liigaan ja jätti samalla ammottavan aukon tamperelaisten puolustukseen. Paikkaajaksi Tappara hankki tshekkiläisen Jan Platilin, joka tekee ensiesiintymisensä kirvesrinnoissa perjantaina JYPiä vastaan.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Tampereella HPK hallitsi kenttätapahtumia, mutta Tappara korjasi pisteet. Miten käy lauantaina? Tule katsomaan!

HPK – Tappara
lauantaina klo 17.00 Ritari-areenassa!

Tervetuloa!

Popcornit lasten istumapaikkalipulla ilmaiseksi!
Isot faniliput: tarjous 12 € Kerho-shopeissa!

Karri Salo

 

21.10.2011 10:44

Jaa artikkeli: