TUPLASTI JYPIÄ VASTAAN

JYP-HPK 18.11.2011 klo 18.30
HPK-JYP 19.11.2011 klo 17.00

HPK pelaa tänä viikonloppuna NHL-tyylisen ”back-to-back” -minisarjan JYPiä vastaan. Perjantaina joukkueet kohtaavat Jyväskylässä ja heti perään lauantaina Hämeenlinnassa. Haaste on Kerholle kova, sillä JYP on viime aikojen kuumin joukkue SM-liigassa.

HPK lähtee tuplaotteluihin kahden ottelun voittoputkessa. Ennen taukoa kaatui Kärpät Oulussa ja keskiviikkona SaiPa kotona Nico Aaltosen viimeisen minuutin osumalla. Sormivammansa jälkeen paluun kaukaloon tehnyt Arsi Piispanen oli tyytyväinen Kerhon keskiviikon esitykseen.

– Joukkue jaksoi taistella loppuun asti ja lopulta se palkittiin. Omaan suoritukseeni en kylläkään ollut vielä tyytyväinen.

Piispanen viiletti ykkösketjussa yhdessä Teemu Rautiaisen ja Marko Luomalan kanssa. Erityisesti nuori Rautiainen on ollut pirteällä pelipäällä viime aikoina, vaikkei maaleja ole syntynyt. Uusi ketju oli Piispasen mieleen.

– Tykkäsin uudesta kentästä. Rautiainen on energinen pakkaus joka luo omalla liikkeellään tilaa kentälle. Sanoinkin Teemulle, että kyllä se maali sieltä tällä viikolla tulee.

HPK:n kokoonpano selviää perjantai-iltapäivällä. Suuria muutoksia keskiviikon kentällisiin ei liene luvassa. Loukkaantuneista lähimpänä paluuta ovat Janne Laakkonen ja Jaakko Turtiainen. Hyökkääjien tilannetta katsotaan päivä kerrallaan. Mikäli miehet palaavat kaukaloon menevät hyökkäysketjut uuteen uskoon.

JYP kuuden ottelun voittoputkessa

Jyväskyläläisten alkukausi ei sujunut käsikirjoituksen mukaan, sillä pitkäaikaisen päävalmentajan Risto Dufvan sopimus purettiin vain kahden ottelun jälkeen. Kakkosvalmentaja Jyrki Aho hyppäsi ruoriin ja pölyn laskeuduttua vanha tuttu konemainen JYP porskuttaa jälleen.

JYP on ollut viime kierroksilla suorastaan liekeissä ja voittanut kuusi viimeistä otteluaan. Edes Antti Pihlströmin siirtyminen KHL:n Ufaan ei ole menoa haitannut. Viikonlopun otteluista JYPiltä on poissa alustavan tiedon mukaan puolustaja Arto Laatikainen.

Minisarjan toinen näytös lauantaina klo 17.00 Rinkelinmäellä, tervetuloa!

Ps. Muistakaa myös A-nuorten ottelu Bluesia vastaa heti edustuksen pelin jälkeen n. klo 19.40!

Karri Salo

18.11.2011 08:08

Jaa artikkeli: