Tuplasti jännitettävää!

SaiPa-HPK 27.1.2012 klo 18.30
HPK-TPS 28.1.2012 klo 17.00

HPK pelaa viikonloppuna samoista sijoista taistelevia joukkueita vastaan.  Pisteet olisivat elintärkeitä taistelussa viimeisestä ”säälipleijaripaikasta”.
 
Tilanne sarjan tyvessä on mielenkiintoinen. SaiPa on kaksi pistettä Kerhoa edellä, tosin HPK:lla on peli vähemmän pelattuna. Sarjataulukossa kymmenentenä majaileva TPS on puolestaan yhdentoista pisteen päässä, mutta TPS on pelannut kolme ottelua enemmän kuin HPK.
Kahdella voitolla Kerho parantaisi asemiaan huomattavasti. HPK-leirissä pidetään pää kylmänä, eikä ajatukset karkaa yhtään seuraavaa peliä pidemmälle.

– Sanotaan näin, että jos olisimme vaikka neljänsiä ja paikka kuuden joukkoon olisi varma, niin siinä tapauksessa voisi mahdollisesti jo ajatella, että kuka pleijareissa tulee vastaan. Tämänhetkinen tilanne on kuitenkin aivan erilainen, HPK-valmentaja Petteri Hirvonen luonnehti.

Hyökkääjä Janne Laakkonen kertoi joukkueen saaneen itseluottamusta voittoisasta Tappara-ottelusta. Laakkonen toivoo, että HPK:n yleisö jaksaisi vielä tukea joukkuetta taistelussa playoff-paikasta.

– Jotenkin se fiilis tulee itsestään kun on paljon yleisöä. Toivottavasti tiistain peli antoi myös yleisölle potkua loppukauden otteluihin. Kaikki on vielä mahdollista.

dsc_4528

Valmentajan vaihtuminen oli Laakkosen mukaan herätys koko joukkueelle.
– Jos tällaiseen ratkaisuun päädytään, niin kyllä kaikki tietää ettei ole mennyt ihan putkeen. Se on tietynlainen herätys itse kullekin. Asia käsiteltiin joukkueen sisällä maanantaina ja siirryttiin eteenpäin.  

Nieminen ja Paajanen takaisin hyökkäykseen

Kerhon kokoonpano muuttuu hieman viikonlopun otteluihin. Niko Nieminen palaa loukkaantumisensa jälkeen takaisin kakkosketjuun, jossa muut lenkit ovat tuttuun tapaan Alex Leavitt ja Teemu Rautiainen.

Kakkosketjussa Tappara-ottelun aloittanut ja pelirangaistuksen saanut Kari Sihvonen siirtyy nelosketjuun, johon liittyy myös Otto Paajanen.

Puolustuspäässä Lauri Kärmeniemi on huilivuorossa, joten Santeri Alatalo palaa kokoonpanoon. Kärmeniemi sai Tapparaa vastaan kiekon suuhunsa.

– Kärmeniemelle kävi villepeltoset ja mies menetti kolme etuhammasta, Hirvonen kertoi.

DSC_8082

– Laurin puheesta ei saa mitään selvää. Lempinimi ”Snake” jouduttiin muuttamaan ”Nakeksi”, Laakkonen nauratti median edustajia torstaina.

Mikko Tolvanen pelaa maalissa näillä näkymin ainakin SaiPaa vastaan.
 

McDonald’sin tarjous on HERKULLINEN!  

McDonald’sit Tiiriössä, Hämeensaaressa ja Riihimäellä ovat jälleen kerran lähteneet talkoisiin hallin täyteen saamiseksi.

– Tusse (Jaakko Turtiainen) oli kuullut, että Big Macin kylkeen sai vielä istumapaikkalipun. Aika hyvä tarjous, Janne Laakkonen vihjaa.

Peliin voi siis tulla Mäkkärin kautta tai käydä jo perjantaina iltapalalla. Big Mac –ateria plussana ja istumapaikkalippu maksavat vain 13,50 €.

Onko suunta kääntynyt?
Pelataanko Hämeenlinnassa keväällä playoff-kiekkoa?
Tule lauantaina kannustamaan HPK voittoon!

McD_Kuutiset250112
 
Karri Salo 26.1.2012
 
 

27.01.2012 08:44

Jaa artikkeli: