Tuomas Santavuori HPK:n paitaan

HPK ja Tuomas Santavuori ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen. Laitahyökkääjä siirtyy Hämeenlinnaan Porin Ässistä. Kaudella 2011–2012 Santavuori teki tehot 14+11=25 ja kaudella 2010–2011 oman upean piste-ennätyksensä 16+26=42. HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpelan mukaan HPK on tyytyväinen saadessaan Santavuoren oranssiin paitaan.

– Tuomas tuo on erittäin taitava ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy hoitamaan myös erikoistilanteet mallikkaasti. Hän tuo vauhtia ja juonikkuutta joukkueeseen.

Pelicansia ja Ässiä liigaurallaan edustanut 27-vuotias Santavuori tunnetaan hyvästä pelinäkemyksestään ja taidostaan olla vastustajan puolustajien kannalta vaikea pideltävä. Santavuori saapuu Hämeenlinnaan suurin odotuksin.

– Tosi hyvällä fiiliksellä sopimuksesta. HPK:ssa on hyvät puitteet ja hieno organisaatio, jossa kehitetään paljon nuoria pelaajia. Meillä on ensi vuodeksi hyvä valmennus ja uskon, että joukkueesta tulee erittäin kilpailukykyinen. Innoissani tulen Hämeenlinnaan.

Santavuoren uunituore sopimus takaa sen, HPK:n paidassa hyökkää ensi kaudella kauden 2002–2003 alle 18-vuotiaiden MM-joukkueen ykkösketju. Ketjun muodostivat Tuomas Santavuori, Arsi Piispanen ja Jesse Saarinen.

– Kyllä, jätkät ovat tuttuja noista ympyröistä ja vielä sen jälkeen Pelicansissa pelattiin yhdessä. Hieno homma, että on jo entuudestaan tuttuja, sanoo Santavuori.

HPK Tiedotus 4.4.2012

04.04.2012 12:45

Jaa artikkeli: