TPS SAAPUU ORANSSILLE ALUEELLE

HPK-TPS 27.9.2012 klo. 18.30

HPK:n ja TPS:n välinen mittelö on jo toinen tällä kaudella. Kauden avausottelu käytiin Turussa, jolloin HPK oli parempi korjaten kaksi pistettä jatkoajan jälkeen. Tällä kertaa pelipaikkana on Hämeenlinna ja Ritari-areena.

Päivän puntari

SM-liiga kauden avausottelu  tasan kaksi viikkoa sitten oli tasaista vääntöä, jossa molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa. HPK:n Juha Kiilholman mukaan pelin luonne kuitenkin muuttuu rajusti, vaikka vastakkain ovat samat joukkueet. Hämeenlinnan kaukalo on nimittäin huomattavasti pienempi Turun kaukaloon verrattuna.

Tiistaina HPK:n ylivoimapeli toimi mallikkaasti varsinkin ottelun avauserässä. Hyvän vireen olisi suotava jatkua myös torstaina.

Näillä mennään

HPK:n kokoonpanosta puuttuu edelleen ainakin Borna Rendulic ja Juuso Honka. Myös Teemu Rautiainen, Marko Luomala ja Aleksi Laakso ovat kärsineet pienistä kolhuista ja heidän pelikunto ratkeaa torstai-aamuna. HPK:n maalissa jatkanee Mikko Tolvanen.

TPS:lta sivussa illan ottelusta ovat ainakin Ville Vahalahti, Tapio Salo, sekä Markus Palmroth. TPS:ssa ensi esiintymisen tällä kaudella tekee hyökkääjä Michal Birner, joka edusti joukkuetta jo edelliskaudellakin. Myös NHL-työsulkupelaaja Kris Russell saapuu Suomeen torstaina mutta hänen pelaaminen on epävarmaa.

Suurennuslasin alla

Jaakko Turtiainen, HPK – Rymistelee, repii ja raastaa. Laittaa pelistä toiseen itsensä likoon, eikä pelkää mustelmia. Pelasi tiistaina uhrautuvaa alivoimaa, sekä muodosti Otto Paajasen ja Marko Rairaman kanssa erittäin pirteän hyökkäysketjun.

Michal Birner, TPS – TPS:lle tutusta hyökkääjästä odotetaan joukkueelle lisävauhtia hyökkäyspelaamiseen. Pystyykö Birner horjuttamaan HPK:n hyvin toiminutta puolustusta ja maalivahtipelaamista?

Lätty 27.9.2012

 

 

 

27.09.2012 08:09

Jaa artikkeli: