Toteutuuko yhdeksän pisteen viikko?

SaiPa-HPK 16.2.2013 klo 16.00

Kerhon viikko päättyy Lappeenrannan vierasreissuun. SaiPa lähtee otteluun revassimielellä. HPK yrittää jatkaa orastavaa voittoputkeaan.

Lähtökohdat

HPK lähtee otteluun kahden voiton putkessa.TPS ja Ilves olivat alkuviikon suupaloja, mutta nyt vastus on astetta kovempi. SaiPa taistelee kynsinhampain pudotuspelipaikasta. Tällä hetkellä joukkue majailee sijalla kymmenen. Pekka Tirkkosen luotsaama SaiPa pelasi loistavan alkukauden, mutta syksyn jälkeen meno on hieman laantunut. Pahin aallonpohja lienee kuitenkin ohitettu ja viimeinen kymmenen ottelua määrittelee kuinka korkealle SaiPa lopulta nousee.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen kääntyi Kerholle jatkoajalla. SaiPa johti tuota ottelua jo 3-0, joten voitto oli HPK:lle maukas. Kauden kaikki keskinäiset ovat menneet Kerholle yllättävin selvin lukemin. Tasaiset ottelut ovat repsahtaneet loppuhetkillä. Revanssihenkeä on vahvasti ilmassa, joten helpolla ei Kerho Kisapuistossa pääse.

Näillä mennään

HPK:n kokoonpanossa nähdään tuskin erikoisia muutoksia. Jaakko Turtiainen palasi Tampereella tositoimiin ja pamautti heti tehot 1+1. Kauan odotettu avausmaali syntyi ja tähän voisi eräs tamaperelainen kiekkovaikuttaja todeta, että “ei kautta ilman maalia”.

Suurennuslasin alla

Jesse Saarinen, HPK

Hyökkääjä takoi viime kaudella SaiPassa 43 tehopistettä. Tällä kaudella “Jeppe” on loistanut ajoittain. Löytyykö viimeinen vaihde ex-seuraa vastaan?

Kotihurmos, SaiPa

Tässä vaiheessa kautta jokainen joukkue tarvitsee lisätukea yleisöltä. Lappeenrannan kotiyleisöllä on varmasti hampaankolossa Kerhon aiemmat vierailut Kisapuistossa, joten älämölöä kuulunee. Miten vastaa Kerhon “viikonloppuhenkinen” faniporukka?

16.2.2013

16.02.2013 07:54

Jaa artikkeli: