Toritapahtumassa liikkeellä auttamisenhaluisia kävijöitä – Hopelle runsaasti tavaralahjoituksia

HPK toimitti kapteeni Juuso Hietasen johdolla sunnuntain 5.2. toritapahtumassa tehdyt lahjoitukset Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:lle. HPK ja Hope olivat molemmat iloisesti yllättyneitä ihmisten auttamishalusta, sillä hyväkuntoista ja toivottua tavaraa saatiin kerättyä hyvään tarkoitukseen erittäin runsaasti. Etukäteen toivottuja luistimia, kypäriä, suksia ja muita harrastusvälineitä oli lahjoitettiin runsaasti ja myös vaatteita lahjoitettiin paljon.

Jääkiekkovarusteita toimitettiin runsaasti, esimerkiksi luistimia kerääntyi kahdeksan laatikollista. HPK:n U20-joukkueen sekä U18-joukkueen huoltajat osallistuivat talkoisiin ja laittoivat kaikista terät kuntoon, jotta luistimet olisivat välittömästi käyttökunnossa.

-Heti kohtasimme iloisia lapsia kun heille saatiin oikean kokoisia luistimia ja suksia. Monella perheellä on nyt yksi huoli vähemmän kun lapset saivat harrastusvälineitä, iloitsi Anne Tolvanen Hope Hämeenlinnalta.

Hope ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kohdanneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia sekä tarjoaa lapsille ja nuorille tukea harrastuksiin ja elämyksiä.

Kiitos kaikille tavaralahjoituksia toritapahtumaan tuoneille ja kiitos Hope! 

11.02.2023 10:00

Jaa artikkeli: