Toivanen: HPK:n säästötoimet ja taloudellinen tilanne

Tervehdys HPK:n toimistolta,

Jääkiekon Liiga-kausi jouduttiin keskeyttämään jo puolitoista kuukautta sitten koronapandemian aiheuttamista syistä. Tulevaisuus on hyvin haasteellinen ja olemme HPK:ssa tehneet monia sopeutustoimia ja leikkauksia, jotta selviämme tästä haasteellisesta ajankohdasta kohta valoisempia aikoja. Tiedän, että nyt meneillään olevat säästötoimet ovat raskaita myös henkilöstöllemme. Olen erittäin ylpeä jokaisesta työntekijästä ja heidän osoittamastaan ymmärryksestä nykyistä kriisitilannetta sekä heikentyneitä talousnäkymiä kohtaan. Nyt tehdyillä säästötoimilla voimme jatkaa yhdessä eteenpäin ja jatkaa valmistautumista seuraavaan kauteen.

HPK Liiga Oy:n kuluva tilikausi päättyy tänään 30.4.2020 ja tilinpäätösvalmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Lopullisen tuloksen pyrimme julkistamaan kesäkuun puolen välin tienoilla. Nyt ennusteet näyttävät, että teemme positiivisen liiketuloksen, vaikka koimme Liiga-kauden päätyttyä erittäin merkittäviä taloudellisia tappioita. Tämän tuloksen takaa löytyy pitkäjänteinen ja määrätietoinen myyntityö sekä urheilullisesti tavoitteissa kiinni ollut liigajoukkue. Voidaan sanoa, että olimme menossa kohti uutta liikevaihtoennätystä ja tuloksemme olisi ollut erinomainen ilman koronakriisin tuomia vaikeuksia.

Tämä pitkäjänteinen työ antaa meille nyt hieman selkänojaa tehdä rauhassa ja tarkalla analyysillä harkittuja päätöksiä sekä toimenpiteitä. Tuleva tilikausi tulee olemaan erityisen vaikea jo pelkästään sen vuoksi, että epävarmuustekijöitä ennustamiselle on vielä todella paljon; kauden aloitusajankohta, ottelumäärä, yleisörajoitukset, ravintolatoiminnan rajoitukset ja yleinen taloudellinen tilanne, muutamia mainitakseni.

Olemme HPK:ssa kuitenkin ennenkin eläneet haasteellisia hetkiä ja koko liigatoiminnan jatkuminen on aikanaan ollut veitsenterällä. Silloin, kun vaikeudet ovat olleet suurimpia, on kuitenkin aina löytynyt todellista HPK-henkeä, uskollisuutta ja sitoutuneisuutta sekä vastuunkantajia, jotka ovat varmistaneet yhteisen ja rakkaan seuramme tulevaisuuden. Haluan osoittaa isot ja vilpittömät kiitokset kaikille kumppaneille, tukijoukoille, kannattajille ja kausikorttilaisille. Ilman teitä ei Hämeenlinnan Pallokerhoa olisi ja ilman HPK:ta meiltä kaikilta puuttuisi jotain ainutkertaista omasta elämästämme.

 

Meillä on iso vastuu HPK:n tulevaisuudesta ja se tehtävä on hoidettava sen mukaisesti, jotta me tänään, lapsemme huomenna ja lapsenlapsemme tulevaisuudessa saavat seurata, kannustaa ja tukea hyvinvoivaa ja menestyksellistä HPK:ta.

Nyt tarvitaan sitä kuuluisaa sitkeyttä, näytetään yhdessä, mistä HPK on tehty!

 

Terveisin,

Antti Toivanen
toimitusjohtaja
HPK Liiga Oy

30.04.2020 18:06

Jaa artikkeli: