36: “TOISTAISEKSI VAIN YKSI HYVÄ SYÖTTÖ”

Yli 40 peliä pelattu ja mä ja Mäkelän Tuukka ollaan saatu vain yksi hyvä syöttö mieheen koko kauden aikana!!! Aivan käsittämätön juttu. Mullekin se hyvä syöttö tuli vyötärön korkuisena, mutta se oli hyvä syöttö. Alkaako kuulostaa oudolta tekstiltä, niin pitääkin sillä tähän kaikkeen on selitys.

Jokunen vuosi sitten pelasi keskushyökkääjä jolta kysyttiin: miksi se aina hakee syöttöä mieluummin kuin ampuu itse? Vastaus kuului: kuka vaan tekee maalin kun saa riittävän hyvän syötön. Tämän tarinan perusteella meidän nurkassa (kopissa) on alettu puhua siitä, miksi Puustiselle menee suurin osa hyvistä syötöistä meidän viisikossa ja tähän keskusteluun perustuen päätin avata teille lukioille tämänkin asian. Tosin tätä kirjoittaessani aloin myös miettiä (peli Porissa edellisenä iltana), että voiko PAIKAT TULLA MYÖS VÄÄRILLE ÄIJILLE JOKA KERTA(myös entiseltä pelaajalta lainattu).

Porissa sain syötön tyhjään maaliin, mutta joko syöttö oli huono tai paikat tulee väärille äijille.

MUTTA ASIAAN

Hienoa että yleisö on taas löytänyt tiensaä hallille, nyt jo monessa pelissä ollut asiallisesti porukkaa ja ääntä. KIITOS TEILLE.

Joukkue koki kovia kun saatiin vieras tappioputki poikki, mutta seurajohto reagoi hienosti ja saatiin samantien vahvistus/vahvistuksia joukkueeseen.

Pelillisesti mennään vähän raskasta aikaa pelin tason heittelehtiessä aika hurjasti ylös alas jopa saman viikon peleissä, joka toivottavasti on osa oppimis prosessia. Sarjataulukkoon ei kauheasti kannattaisi meidän pelaajien katsella sillä oma pelaaminen kun saadaan pidettyä hyvällä tasolla illasta toiseen niin sijoitus tulisi olemaan suurin piirtein sama runkosarjan loppuessa kuin se on nyt.

ÄÄNTÄ HALLIIN

Terveisin Tuuski

Tuulola

24.01.2011 06:38

Jaa artikkeli: