Timo Lehkonen johtaa HPK:ta loppukauden

Hämeenlinnan Pallokerho vaihtaa edustusjoukkueensa päävalmentajaa kaudella 2011–2012. Maanantaista lähtien joukkuetta valmentaa Timo Lehkonen.

HPK ja Harri Rindell ovat purkaneet valmentajasopimuksen. Joukkuetta lähes kaksi kautta valmentanut Rindell lähtee HPK:sta seurajohdon kiitokset mukanaan.

– Yhden miehen niskaan ei kaadeta tämän hetkistä tilannetta. Peiliin katsomisen paikka on myös pelaajilla, seurajohdolla ja muulla valmennuksella. Harri on tehnyt hyvää työtä, mutta jotakin on muutettava, jotta pääsemme tavoitteeseemme, playoffeihin, kommentoi seuran puheenjohtaja Heikki Hietanen.

Timo Lehkonen ottaa vetovastuun heti maanantaista lähtien. HPK-Juniorijääkiekko ry:n valmennuspäällikön paikka vaihtuu jälleen edustuskiekon puolelle, kevään 2012 ajaksi.

– HPK-hengen nimissä saamme Timon luotsaamaan joukkuetta. On hienoa, että oman talon sisältä löytyy paikkaaja, jolla on Timon kaltainen kokemus liigakiekosta. Timolla on pitkän tähtäimen suunnitelmat hämeenlinnalaisessa juniorijääkiekossa ja kiitämme HPK-Juniorijääkiekko ry:tä hienosta yhteistyöstä, joka mahdollistaa tämän kevään valmennuskuvion, Hietanen sanoo.

Timo Lehkosen valmennustiimissä jatkavat Petteri Hirvonen, Pasi Arvonen ja Hannu Nykvist. Lehkosen HPK pelaa ensimmäisen ottelunsa Tapparaa vastaan Ritari-areenassa tiistaina 24.1. klo 18.30. 

Kauden 2012–2013 valmennuspäätöksistä HPK tiedottaa myöhemmin.

 

HPK Tiedotus 22.1.2012

22.01.2012 14:55

Jaa artikkeli: