Tiistai-bluesit Espoossa

Blues-HPK 11.2.2014 klo. 18.30

HPK:lla on edessä vielä kaksi kamppailua ennen lyhyttä Olympia-taukoa. Tiistaina HPK matkaa Espooseen Bluesin vieraaksi ja perjantaina Hämeenlinnaan saapuu SaiPa.

Päivänpolttavat

HPK matkaa siis tiistaina Espooseen, jossa joukkue kohtaa sarjataulukossa kahdeksantena majailevan Bluesin. Kotijoukkue Blues on voittanut kaksi edellistä otteluaan selvinnumeroin, kun taas HPK on kärsinyt kirveleviä tappioita jo neljästi putkeen. Nyt jos koskaan olisi siis oiva tilaisuus putkien katkaisuun.

Vaikka playoff-viiva on karannut jo kymmenen pisteen päähän ei joukkue suinkaan ole vielä luovuttanut taistelua. HPK:lla on jäljellä vielä kymmenen runkosarjaottelua, eli jaossa on vielä 30 pistettä. Myös joukkueen päävalmentaja Pasi Arvonen painotti lauantain pelin jälkeen, että taistelu jatkuu edelleen koko joukkueen voimin.

–  Meidän arvomaailma on se, että taistellaan tuolla joka päivä, niin valmennus kuin pelaajat. Kun hallille tullaan, asiat tehdään hyvin ja keskittyneesti.

Vaakakupissa

HPK ja Blues ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. Otteluista kaksi on voittanut HPK, Bluesin ollessa etevämpi joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa. HPK:a vaivaa edelleen loukkaantumissuma ja edellisen ottelun jälkeen Arvonen kertoikin, että tilanne on se, että kaikki terveet hyökkääjät pelaavat. Pakistossa sen sijaan pystytään pientä rotaatiota harrastamaan.

Myös murheenkryyninä koko kauden ollut ylivoimapelaaminen pitäisi saada vihdoin uomiinsa, jotta playoff-paikasta päästäisiin vielä tosissaan taistelemaan.

Tiistaina on siis erinomainen tilaisuus aloittaa todellinen loppukiri kohti kymmenennettä sijaa ja paikkaa pleijareissa.

Lätty

10.02.2014 17:16

Jaa artikkeli: