Tiilikainen ja Virta HPK:n A-nuorten valmentajiksi

HPK:n A-nuorten ensi kauden päävalmentajan vastuun ottaa Matti Tiilikainen. Tiilikainen on toiminut aiemmin A-nuorten valmentajana niin Jussi Tapolan, Antti Pennasen, kuin Olli Salon alaisuudessa. Lisäksi Tiilikainen on toiminut kaksi kautta HPK:n B-junioreiden päävalmentajana.

Apulaisekseen Tiilikainen saa Tony Virran. Virta on niin ikään toiminut aiemmalla valmennusurallaan sekä A-, että B-junioreiden valmennustiimissä. Virta ja Tiilikainen valmensivat yhdessä HPK:n B-junioreita kaudella 2012-2013.

Sekä Tiilikainen, että Virta ovat solmineet kahden vuoden sopimukset.

Päävalmentajana aloittava Matti Tiilikainen odottaa uuden kauden alkamista.
– Erittäin positiivisin mielin lähden uuteen kauteen. Olen saanut olla erittäin hyvien valmentajien kanssa tekemisissä ja nyt on aika tuoda lisää omaa maustetta mukaan. Token (Virta) kanssa ollaan muutama vuosi tehty töitä ja innolla odotan uutta projektia.

Tiilikainen kertoo, että A-nuoret aloittavat harjoittelun huhtikuun lopulla
– Varsinaisesti uusi kausi alkoi 20.4. Kesällä ollaan vähän jäällä ja muuten harjoitellaan jään ulkopuolella. Isona teemana tulee olemaan urheilullisuus ja kyky harjoitella.

Myös ensi kauden pelilliset teemat ovat Tiilikaisella jo kirkkaana mielessä.
– Ensi kauden joukkue tulee olemaan nopea suunnanmuutosjoukkue, jonka peli perustuu vahvaan kiekolliseen pelaamiseen. Kantavia teemoja ovat pelinopeus, pelirohkeus ja pelitaitavuus.

A-nuorten fysiikkavalmennuksesta ensi kaudella vastaa tulevallakin kaudella Ismo Rairama ja maalivahtivalmennuksesta Janne Kari-Koskinen.

HPK Tiedotus 27.4.2015

27.04.2015 12:59

Jaa artikkeli: