Tekeekö Chef Saarinen Pelicansista vesinokkasoppaa?

HPK-PELICANS 25.9.2012 klo 18.30

HPK saa tiistai-iltaan vieraita Lahdesta. Edelliskauden hopeajoukkue on uusiutunut rajusti, eikä sen peli ole vielä lähtenyt täysin raiteilleen. HPK pyrkii palaamaan voittokantaan lahtelaisten kustannuksella.

Päivän puntari

HPK koki kauden ensimmäisen tappionsa lauantaina Porissa. Kaksi erää kerho oli Porissakin täysin pelissä mukana mutta Ässien tarkempi viimeistely ottelun päätöserässä jätti HPK:n pisteittä. Porin tappiosta viisastuneena HPK lähtee päättämään tappioputkeaan ennen kuin se on edes alkanutkaan.

Pelicans on pystynyt vääntämään voiton ainoastaan kauden avauspelistään ja senkin vasta jatkoajan jälkeen. Avausottelun jälkeen lahtelaiset ovat edenneet kolmen tappion putkessa ja pistepottikin on karttunut ainoastaan edellisestä ottelusta HIFK:ta vastaan, jolloin tuloksena oli tappio jatkoajalla.

Näillä mennään

HPK:n kokoonpanosta puuttuu tiistain pelistä ainakin Borna Rendulic, Teemu Rautiainen, sekä Juuso Honka. Rendulicin ja Rautiaisen paluuta tositoimiin odotellaan lähiaikoina. Sen sijaan Jere Sallisen pelaaminen katsotaan tiistain aamujäiden jälkeen, jolloin selviää myös lopulliset kentälliset. Maalissa jatkaa Mikko Tolvanen.

Pelicansilta edellisestä ottelusta sivussa olivat hyökkääjät Lee Goren, Jarkko Immonen, Vili Sopanen, sekä puolustaja Danny Richmond. Maanantaina Pelicans palkkasi Pekka Saarenheimon paikkaamaan hyökkäysvajettaan. Saarenheimon sopimus ulottuu alustavasti marraskuun taukoon asti.

Suurennuslasin alla

Timo Pärssinen, Pelicans – Aikoinaan myös Hämeenlinnassa ihastuttanut “pärä” palasi suomeen pitkältä ulkomaanreissultaan. Alkukauden tehot 1+2, parempaa luvassa?!

Jesse Saarinen, HPK – Radiomainoksessa Chef-Saarinen lupasi valmistaa pelikaanista vesilintu-soppaa. Nyt sanoista teoiksi ja kattila porisemaan!!

25.9.2012 Lätty

25.09.2012 07:30

Jaa artikkeli: