Teemu Turunen HPK:n hyökkäykseen

HPK on tehnyt 2+1 – vuotisen sopimuksen 20-vuotiaan Teemu Turusen kanssa. Turunen on kahtena kautena peräkkäin voittanut Mestiksen mestaruuden Mikkelin Jukureiden paidassa.

Leftiltä pelaava Turunen voitti viime kaudella Mestiksen pudotuspelien maalipörssin iskien niissä kahdeksan täysosumaa.
– Teemu omaa erittäin hyvän maalivainun ja hänellä on kaikki elementit murtautua Liigan kärkihyökkääjien joukkoon seuraavien HPK-kausien aikana. Odotamme hänen kehittyvän pelaajana HPK:n valmennuksen alaisuudessa. Hän tuo laadukasta leveyttä pelaajamateriaaliimme ja lisää varmasti kilpailua pelipaikoista, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Teemu Turunen on Helsingin Jokereiden kasvatti ja on kiertänyt kaikki ikäkausimaajoukkueet. Jokereista hän siirtyi Mikkeliin kaudelle 2014–2015. Viimeisellä Jokeri-kaudellaan hän tehoili Nuorten SM-liigassa 48 ottelussa tehot 18+34. Viime kaudella Jukureissa runkosarjassa syntyi tehot 17+21 ja pudotuspeleissä 15 ottelussa 8+7 tehopistettä. Lisäksi Turunen valittiin Mestiksen kauden 2015–2016 herrasmiespelaajaksi.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen on tyytyväinen saadessaan Turusen vahvistamaan HPK:n hyökkäystä.
– Jotta HPK menestyisi tulevaisuudessa, meidän on löydettävä Mestiksestä uusia hentusia ja pärssisiä. ”Temen” hankinta on osa tätä suunnitelmaa. Uskomme, että hänestä tulee mitat täyttävä liigapelaaja HPK-kausillaan.

HPK Tiedote

14.06.2016 11:00

Jaa artikkeli: