Teemu Rautiainen palaa Kerhoon

HPK on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen oman kasvattinsa Teemu Rautiaisen kanssa. 31-vuotias laitahyökkääjä saapuu Hämeenlinnaan Kouvolasta, jossa hän pelasi kaksi edellistä kautta.

Rautiainen nousi juniori-ikäisenä HPK:n Liiga-joukkueeseen ensimmäisen kerran jo kaudella 2010-11, mutta varsinaisesti ura miesten sarjoissa alkoi seuraavalla kaudella 2011-12. Kolmen HPK-vuoden jälkeen Rautiainen pelasi Tampereen Ilveksessä kuusi kautta ja oli myös joukkueen kapteenistossa.

– Kotiintulo tuntuu erittäin hyvältä. Pitkään oli jo ideana, että HPK olisi mielenkiintoinen paikka. Totta kai se, että olen pelannut täällä koko junioriuran ja muutaman vuoden Liigaa lisää intoa entisestään, Rautiainen kommentoi paluutaan.

– Innoissani olen tulevasta ja tietenkin tuttujen Musen (Aleksi Mustonen) ja Peten (Petteri Nikkilä) kanssa juteltua halu tulla takaisin vain vahvistui, Rautiainen kommentoi vanhojen pelikavereidensa vaikutusta.

Rautiainen lähti HPK:sta Ilvekseen yhdeksän vuotta sitten, vasta 22-vuotiaana pelimiehenä. Takaisin saapuu monessakin mielessä kehittyneempi pelaaja.

– Aikaa on tosiaan kulunut siitä, kun viimeksi sain vetää HPK-paidan päälle. Silloin kun lähdin, olin vielä nuori poika, joka haki omaa tyyliään ja paikkaansa. Nyt parin pojan isänä ja muutamaa vuotta kokeneempana on tullut kasvettua ihmisenä ja kiekkoilijana. Totta kai samoja piirteitä löytyy vielä omasta pelistä lähtiessä, mutta kokemus tuo aina omia juttuja peliin mukaan!

Viime kaudella Rautiainen iski KooKoossa 58 runkosarjan ottelussa tehot 6+24=30. Miehen yhden kauden piste-ennätys on Ilveksestä 19+26=45 pistettä.

 

Tervetuloa takaisin Hämptoniin! 

 

16.05.2023 16:00

Jaa artikkeli: