Teemu Rautiainen joulukuun pelaaja

DSC_0126

HPK:n A-Nuorten Teemu Rautiainen on valittu Nuorten SM-liigan joulukuun pelaajaksi. Marraskuussa nuoren pelaajan tittelin valloitti Rautiaisen kanssa samassa ketjussa hyökkäävä Ville Järveläinen.

Huiman joulukuun pelannut A-Nuorten ryhmä johtaa sarjaa neljän pisteen erolla toisena olevaan Jokereihin. Kerho ei hävinnyt yhtään ottelua joulukuussa vaan kaatoi suvereenisti SaiPan, Ilveksen, Sportin, Ässät, HIFK:n ja Pelicansin. Teemu Rautiainen sen sijaan johtaa Nuorten SM-liigan pistepörssiä tehoin 24+20=44.

Yksittäisen pelin kautta eteenpäin

HPK A-Nuoret pelaavat tammikuussa yhteensä 10 ottelua, joista kolme pelataan Rauman turnauksessa. Rauman turnaus on A-Nuorten päävalmentajan Antti Pennasen mukaan enemmän raskas henkisesti kuin fyysisesti.

-Se, kuinka henkinen lataus onnistuu kolmena päivänä perättäin, on haaste. Turnauksessa on kuitenkin muistettava myös levon, ravinnon ja huoltavien harjoituksien määrä.

Piikkipaikalla olevan joukkueen päänahkaa hamutaan aina. Pennanen joukkueineen tietää tämän ja valmistautuukin huolella jokaiseen otteluun. Yksittäisestä pelistä pyritään tekemään niin suuri tapahtuma, että se todella halutaan voittaa.

-Nyt pitäisi jokaisella pyöriä mielessä ainoastaan se, kuinka voitetaan TPS keskiviikkona, Pennanen sanoo viitaten A-Nuorten seuraavaan otteluun Turkuhallissa.

A-nuoret

Materiaali on leveä

Pennasen mukaan A-Nuorten joukkueesta löytyy muitakin kuin ykköskenttä. Vaikka ykköskentän pisteet siivittävät joukkuetta voitosta voittoon, myös maalivahtipeli on onnistunut.

-Maalivahtiamme Anssi Pesosta ei sovi unohtaa. Hän on voittanut meille tärkeitä pelejä.

Pennanen kertoo, että loppukaudesta materiaali on leveämpi. Muutkin kuin ykköskentän miehet (Järveläinen-Paajanen-Rautiainen) ovat antaneet merkkejä joulukuussa siitä, että myös he pystyvät ratkaisuihin. Kaikilla, myös pisterohmuilla, siintää mielessä joukkueen etu ja joukkueen menestys, ja sen hän toivoisi koko Hämeenlinnan näkevän.

-Pelaamme intohimoista jääkiekkoa. Toivottavasti yleisö löytäisi halliin. Tämä lätkä ei pyöri rahan ympärillä, päättää Pennanen.

HPK A-Nuorten kotiottelut tammikuussa:

la 8.1. klo 14.00 HPK-KalPa
su 9.1. klo 14.00 HPK-Kärpät
ke 26.1. klo 19.00 HPK-Lukko

Otteluihin on vapaa sisäänpääsy.

Lue myös
Nuorten SM: HPK:n pisterohmu Teemu Rautiainen on liigan joulukuun pelaaja

03.01.2011 13:01

Jaa artikkeli: