Tavoitteena JYPin voittoputken katkaisu

JYP-HPK 5.12.2013 klo 18.30

Kaksi viime kierroksilla hyviä otteita esittänyttä joukkuetta iskee yhteen Jyväskylän Hippoksella. HPK on voittanut kaksi edellistä kamppailuaan, kun taas JYP seilaa kolmen ottelun voittoputkessa.

Päivän polttavat

HPK kaatoi tiistaina KalPan tiukkojen vaiheiden jälkeen. Voiton takuumiehenä hääri kauden ensimmäisen maalinsa viimeistellyt Tuomas Vänttinen. Maalia vartioinut Juuse Saros kerrytti ottelussa 21 torjuntaa ja oli jälleen kerran voiton takuumies.

JYP kukisti tiistain ottelussaan Rauman Lukon tyylipuhtaasti 3-0. JYPin maalia vartioinut tulokasvahti Sami Rajaniemi pelasi uransa ensimmäisen nollapelin. JYPin maaleista Lukko-ottelussa vastasi ulkomaan avut Hubacek, Abid sekä Perrin.

Vaakakupissa

HPK:n kokoonpanoa ei vielä ole julkaistu, mutta luultavasti kentälliset ovat viime otteluiden kaltaiset. Yksi muutos kokoonpanoihin on jo nyt varmaa, Frans Tuohimaa pelaa tänään HPK:n maalinsuulla.

JYPin viime otteluissa on alkanut hahmottua kova tutkapari, kun ex-Blues Juuso Ikonen ja Eric Perrin ovat alkaneet löytää toisiaan. Mittaa miehillä ei taida yhteensäkään olla paljoa yli kahta metriä, mutta luistin liikkuu vikkelästi ja taitoa on sitäkin enemmän. Näiden herrojen ollessa kentällä, HPK:n puolustuspään pelaamisen on oltava kunnossa.

Pelipäivän väitteet

Väitän, että Frans Tuohimaa torjuu HPK:n voittoon, vaikkakin JYPin Eric Perrin iskee yhden tehopisteen.

Väitän, että viime ottelussa pisteittä jäänyt Ville Viitaluoma korjaa asian Jyväskylässä.

Kämmen

 

 

 

 

05.12.2013 12:24

Jaa artikkeli: