Tärkeä voitto Sportista – Kerholta nähtiin ehjä ottelu kotiyleisön edessä

HPK onnistui taistelemaan Vaasan Sportista tärkeän voiton maalein 3-1 Pohjantähti Areenan lauantai-illassa. Kerhon ratkaisija oli tällä kertaa Antti Pihlström, joka teki kauden neljännen ja viidennen osumansa.

Edellisen ottelun heikkoa alkua ei tällä kertaa nähty vaikka Sport pystyikin alussa pitämään pelissä tempoa. Kerho teki erän ainokaisen puolestaan siirretyn rangaistuksen aikana, kun nopea syöttökuvio löysi kuudentena pelaajana jäälle tulleen Antti Pihlströmin, joka avasi ottelun maalihanat.

Antti Pihlström on onnistunut viimeisissä kolmessa kotiottelussa neljästi maalinteossa | Kuva: Teemu Hannula

Toisessa erässä Petteri Nurmi lisäsi ylivoimalla HPK:n johdon tarkalla rannevedolla, joka oli puolustajan kauden ensimmäinen maali. Erän edetessä Kerhon ote hieman herpaantui ja Sport pääsikin iskemään kavennuksen yllättäen aloitustilanteen jälkeen.

Johtoasemaa Kerho onnistui suojelemaan kolmannessa erässä hyvin. Sport ei päässyt vaarallisiin maalipaikkoihin ja lopulta Kerho teki ratkaisun tyhjään verkkoon. Maalintekijänä oli jälleen Antti Pihlström, joka on lähiaikoina onnistunut kotikaukalossa erinomaisesti. Viikonlopun viettoon rauhoituttiin kolmen pisteen turvin.

Haastattelussa Juuso Pulli

Lehdistötilaisuus HPK-Sport

Maalikooste

Ensi viikolla pelit jatkuvat Hämeen Herruus -ottelun merkeissä torstaina Lahdessa. Kotona Kerho nähdään seuraavan kerran viikon kuluttua lauantaina, kun KooKoo saapuu Hämptöniin pikkujouluottelun merkeissä!