Tärkeä kotivoitto KooKoosta – HPK pelasi voittavaa kiekkoa

HPK ja KooKoo ottivat yhteen toisen kerran kuluvalla kaudella. Kerho otti tärkeän kotivoiton KooKoosta maalein 4-2. Kun erikoistilannepelaaminen toimii, maalivahti on hyvä, otteluun saadaan hyvä startti, joukkue pelaa sitoutuneesti ja joukkueen kärki on tehokkaana, niin tuloksena on voitto. Illan sankari oli Aleksi Mustonen, joka teki itse 3-2-voittomaalin ja syötti kaksi muuta.

Hyvä alku kantoi voittoon asti

HPK sai otteluun hyvän alun ja monesta kotiottelusta tutut haasteet ottelun alussa loistivat poissaolollaan. Aktiivisuus tuotti tulosta ja HPK pääsi heti pelin alkuun ylivoimalle. Kerho pääsikin ottamaan heti kontrollin pelistä, kun Danick Martel siirsi Kerhon johtoon ylivoimalla. Vajaan kuuden minuutin kohdalla Miska Kukkonen taklasi selästä Eetu Tuulolaa ja Kerholle tarjoutui viiden minuutin ylivoima. Heti ylivoiman alettua Markus Nenonen nosti maalintekijän elkein rauhallisesti kiekon ohi KooKoo vahdin ja tämän jälkeen Kerho oli kaksi maalia edellä. Lisäosumia ei vitosen ylivoima tuottanut.

Kuva: Mika Kylmäniemi

Toisen erän ainoan maalin iski KooKoo, kun Linus Anderssonin laukaus suoraan syötöstä yllätti Sami Rajaniemen. Kerho pystyi erässä pelaamaan hyviä hyökkäyspätkiä vaikka maalinteossa ei onnistuttukaan.

Kolmannen erän alku oli uninen ja KooKoo tasoitti pelin heti erän alkuun. Aleksi Mustonen kuitenkin teki riemastuttavan voittomaalin Juuso Ketolan hienosta syötöstä. KooKoo käynnisti kovan takaa-ajon vielä erän lopussa, mutta lopulta Danick Martel ratkaisi ottelun lopullisesti tyhjään maaliin.

Aleksi Mustonen haastattelussa ottelun jälkeen

Lehdistötilaisuus

Maalikooste ottelusta

Seuraavaksi HPK pelaa tiistaina Turussa ja viimeinen marraskuun ottelu pelataan torstaina 30.11. kotikaukalossa, kun Tampereen Ilves saapuu vieraaksi. HPK on voittanut viimeisestä neljästä kotiottelusta kolme, tule kannustamaan HPK:lle lisää pisteitä Pohjantähti Areenalla!