Tappara Hämeenlinnaan ilman Tuukka Mäntylää

HPK-Tappara 25.11.2015 klo 18.30

HPK kohtaa tiistaina Tampereen Tapparan. Tappara saapuu Hämeenlinnaan tappioputki niskassaan ja yrittää varmasti kaikin keinoin katkaista sitä.

HPK:n viime viikko alkoi kahdella tappiolla, mutta päättyi voitokkaasti Lappeenrannassa. Lauantaina Kerho kaatoi SaiPan voittolaukauskilpailun jälkeen 3-4. Juuse Sarokselle kertyi ottelussa peräti 40 torjuntaa ja nuorukainen olikin voiton takuumies.

Viime viikon kuluessa HPK paransi peliään joka ottelussa. Tätä suuntaa yritetään jatkaa tiistainakin.
– Lauantaina paransimme omaa esitystämme ja samaa trendiä pyrimme jatkamaan, kertoi HPK:n valmentaja Vesa Viitakoski.

Tappara menetti isoa vastuuta puolustuspäässä kantavan Tuukka Mäntylän Venäjälle. Mäntylän korvaajaksi saapui norjalainen Alexander Bonsaksen. Bonsaksen pelasi alkukauden Norjan pääsarjassa Vålerengassa. Bonsaksen on myös kaksinkertainen olympiakävijä Norjan maajoukkueen mukana.

Loukaantumiset vaivaa kotijoukkuetta

HPK:n kokoonpanoa on viime otteluissa haitanneet loukkaantumiset. Tällä hetkellä varmuudella poissa ovat Joni Tuulola, Heikki Liedes sekä lauantaina loukkaantunut Ossi-Petteri Grönholm.

HPK:n valmentaja Vesa Viitakoski valotti tilannetta maanantaina.
– Tänään oli jäillä jopa pari ylimääräistä pelaajaa, mutta pelipäivän aamuna näkee, ketkä pelaavat. Pakistossa on eniten poissaoloja. Antti Bruun pystyy näillä näkymin pelaamaan.

HPK ja Tappara ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa aiemmin. Ensimmäisen ottelun HPK voitti kotonaan 5-2 ja toisen HPK käänsi itselleen Hakametsässä voittolaukauskilpailussa.

NÄHDÄÄN ORANSSILLA ALUEELLA!

25.11.2014 09:56

Jaa artikkeli: