Tänään intohimo näkyi katsomossa ja kaukalossa – pisteet lähtivät kuitenkin vieraiden matkaan

Tänään Pohjantähti Areenalla nähtiin laadukas jääkiekko-ottelu, jossa kaksi joukkuetta taisteli viimeiseen asti pisteistä. HIFK oli kuitenkin tyly vieras ja otti pisteet mukaansa maalein 1-2. Tunnelma hallissa oli hieno ja rock-musiikki livenä loi hyvät tahdit tapahtumalle.

HPK tuli perjantain rock-iltaan hyvällä asenteella ja esitti kotiyleisölle jälleen kasvojenpesun keskiviikon Jukurit-tappion jälkeen. Kaikkien harmiksi voitto jäi kuitenkin saavuttamatta, sillä HIFK onnistui kääntämään tasaisen taiston itselleen kolmannessa erässä. Avauserässä kumpikin joukkue onnistui maalinteossa. HPK avasi maalihanat Veikko Loimarannan maalilla, johon hienon syötön tarjoili ensimmäistä peliänsä pelannut Eskil Wold.

Kerho oli ensimmäisessä erässä hyvällä otteella, mutta HIFK:n Micke-Max Åsten onnistui runnomaan tasoituksen maalin edestä.

Toisessa erässä ei maaleja nähty, mutta perjantaisauna alkoi ajoittain näkyä pelaajien tunteissa. Tilanteet taisteltiin loppuun asti ja tunteetkin kuumenivat aika ajoin kuten hyvällä asenteella pelatessa usein käykin. Erotuomarit antoivat pelaajien pelata kovaa eikä rangaistuksia jaettu paljoakaan, josta HPK:n valmentaja Maso Lehtonen antoikin kiitosta ottelun jälkeen.

HIFK:n voittomaali sattui kuten niin usein tasaisissa otteluissa pienen oman alueen virheen seurauksena. Petteri Lindbohm pääsi huippupaikalta viimeistelemään ottelun voittomaalin.