Talviloma Täynnä Toimintaa Rinkelinmäellä

Maanantaina 29.2 sinulla on huippumahdollisuus päästä luistelemaan ja tapaamaan HPK:n pelaajia sekä jäällä, että sen ulkopuolella.

Talvilomaluistelu alkaa klo 12.00. Ritari-areenan jäällä luistelevat mailalliset ja Metritiski-areenan puolella luistellaan ilman mailoja. HPK:n pelaajat hyppäävät askiin noin klo 12.30.

Muista ottaa kypärä mukaan – ilman sitä ei jäälle pääse!

Luistelun jälkeen n. klo 13.30 HPK:n pelaajat jakavat nimikirjoituksiaRitari-areenan pohjoispäädyn aulassa.

Samassa yhteydessä Kerho-shop palvelee klo 12-15. Kerho-shopissa on käynnissä SUURI ORANSSI ALE! Myynnissä on myös mm. pelaajien mailoja!

Tule tekemään löytöjä!

HPK-KerhoShop_160212_HaSa

TALVILOMALLA KAKSI LIIGA-OTTELUA RITARI-AREENALLA

HPK pelaa talviloman aikana myös kaksi Liiga-ottelua. Keskiviikkona 2.3. klo 18.30 Ritari-areenassa mennään teemalla “Mahdollisuuksien ilta”, sillä vastaan iskevillä HPK:lla ja Bluesilla on joukkueissaan paljon nuorta taitoa.
Keskiviikon ottelu on myös PERHEPELI, joten PERHEPAKETIT ovat tutusti alennettuina 30 € hintaan (2+2 / 1+3). Liput voit ostaa tästä.

Perjantaina 4.3. HPK kohtaa Tampereen Tapparan. Liigan kärkijoukkueisiin kuuluva Tappara antaa kovan vastuksen kotijoukkue HPK:lle. Tapparan kultakypärä Kristian Kuusela johtaa tällä hetkellä Liigan pistepörssiä.
Liput otteluun voit ostaa tästä.

26.02.2016 09:53

Jaa artikkeli: