TAKAISIN PINNALLE JYVÄSKYLÄSSÄ

JYP-HPK 18.10.2012 klo. 18.30

HPK matkaa torstaina sarjakärki JYP:n vieraaksi. Mikäli HPK mielii palata voittojen tielle, pitää otteiden kaukalossa parantua huomattavasti tiistain Pelicans-otteluun verrattuna.

PÄIVÄN PUNTARI

Päävalmentaja Ari-Pekka Selinin mukaan HPK:n pelin taso tuli tiistaina pulkalla alas lauantaiseen Blues-koitokseen verrattuna. Kerhon tuleekin kivuta takaisin omalle tasolle pikavauhtia tai muuten Jyväskylän reissusta tulee turhan raskas. Torstaina HPK:lle tarjoutuu paras mahdollinen tasomittari, kun vastaan asettuu liigan piikkipaikalla selvällä erolla muihin porhaltava JYP. JYP on hävinnyt varsinaisella peliajalla tällä kaudella ainoastaa kerran.

Joukkueiden tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen Hämeenlinnassa päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen jyväskyläläisten 3-2 -voittoon. Jyväskylässä HPK:lla siis revanssin paikka!

NÄILLÄ MENNÄÄN

HPK:n sairasosastolle ei tiettävästi ole ilmaantunut liikehdintään kumpaankaan suuntaan. On mielenkiintoista nähdä, yrittääkö  HPK:n valmennusjohto herätellä joukkuetta esimerkiksi uusilla ketjukoostumuksilla tai pakkipareilla.

JYP:ltä sivussa torstain ottelusta ovat puolustajat Mikko Kalteva ja Jason Lepine. Muuten JYP jatkanee toimivilla koostumuksillaan.

SUURENNUSLASIN ALLA

Puolustuspelaaminen, HPK – Tiistaina verkko heilui tiuhaan kentän molemmissa päädyissä. Nyt hanat on laitettava kiinni – oman pään osalta. Tiistaina HPK:lle sattui myös poikkeuksellisen paljon henkilökohtaisia virheitä. Tänään virheet minimiin ja pinnat himaan!

Kristian Näkyvä, JYP – Näkyvä on ollut tällä kaudella näkyvä muutenkin kuin nimensä puolesta. JYP:n tehokkain pakki on vaarallinen pelote jyväskyläläisten muutenkin vahvassa ylivoimassa.

 

18.10.2012 Ville Peltonen

17.10.2012 22:24

Jaa artikkeli: