Taistelu kuuden joukkoon jatkuu

HPK-Pelicans 5.3. klo 18.30. Tervetuloa jännittämään!

HPK saa viikonloppuvieraita Lahdesta. Lauantai-iltana mittaa toisistaan ottavat HPK ja Pelicans. Panosta ottelusta ei puutu, sillä HPK taistelee itseään suoraan pudotuspelipaikkaan ja Pelicans koittaa rimpuilla pois karsijan tontilta.

-On hyvä, että molemmilla joukkueilla on “iso peli”, ettei toisen pelaamisesta tule pelkkää kiusantekoa, kertoi HPK:n valmentaja Petteri Hirvonen.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kolme kertaa. HPK otti nimiinsä kaksi ensimmäistä, mutta viimeisimmän kohtaamisen helmikuun puolivälissä voitto Pelicans.

HPK:n valmentaja Petteri Hirvonen vakuutti, että joukkue todella haluaa kuuden parhaan joukkoon ja usko on kova.
-Vielä on yhdeksän pistettä jaossa ja Jokereihin (6.) on piste. Jos peli pysyy sillä tasolla, millä se on ollut, ei pitäisi kuuden sakin kanssa olla mitään ongelmia.

Toimivia kokoonpanoja ei aleta rikkomaan

Tämän viikon hyvin esiintynyt Kerho hävisi voittomaalikilpailun jälkeen Kärpille tiistaina, mutta haki Ilvekseltä vakuuttavan voiton torstaina.

-Pari viime peliä ollaan pelattu playoff-asenteella eikä olla yritetty mitään uhkarohkeita ratkaisuja. Yksinkertaisesti ollaa menty, ynnäsi paluun kokoonpanoon kuuden viikon tauon jälkeen tehnyt Niko Nieminen.

Niko Niemisen paluu ykkösketjuun Ville Viitaluoman ja Juuso Puustisen kanssa on ollut onnistunut. Niemisen paluun myötä myös Viitaluoma ja Puustinen ovat löytäneet takaisin omalle tasolleen.

Kokoonpanot lauantaina ovat ennallaan. Lauri Kärmeniemi auttoi A-juniorit voittoon perjantai-iltana ja palaa vahvuuteen lauantaina.

Kokoonpanot nähtävissä tästä.

Niklas Heinonen

04.03.2011 19:21

Jaa artikkeli: