Taistelu jatkuu!

JYP-HPK pe 7.2.2014 klo. 18.30
HPK-Lukko la 8.2.2014 klo. 17.00

HPK:n taistelu playoff-paikasta jatkuu viikonloppuna jälleen kahdella ottelulla. Ero playoff-viivaan on venähtänyt jo seitsemään pisteeseen mutta mitään ei olla vielä menetetty.

Päivänpolttavat

HPK:n edellinen viikko päättyi tuloksellisesti murheellisesti, kun perjantaina hallinnasta huolimatta Tappara korjasi pisteet Hakametsässä ja lauantaina Pelicans nousi viime hetkillä rinnalle ja lopulta ohi. Pallokerho on saanut levätä peleistä ja punoa juoniaan rauhassa alkuviikon, kun viikon ainoat ottelut HPK:n osalta pelataan vasta viikonloppuna.

HPK pelaa ensin perjantaina Jyväskylässä ja lauantaina on vuorossa kotiottelu Lukkoa vastaan. Kolme aiempaa ottelua JYP:ä vastaan ovat päättyneet vierasvoittoihin, joten toivottavaa olisi, että sama trendi jatkuisi myös perjantaina. Tällä kaudella otteluvoitot Lukkoa vastaan ovat tasan 1-1.

Päivän puntari

HPK taistelee siis kynsin ja hampain playoffien viimeisestä paikasta, kun viikonlopun vastukset ovat taas jo aikoja sitten varmistaneet paikkansa playoff-viivan paremmalla puolella. Panosta ei kuitenkaan JYP:ltä ja Lukoltakaan puutu, sillä joukkueilla on pleijareiden kotietu mielessä.

HPK:n sairastuvalta ei liene odotettavissa tyhjennystä viikonlopun otteluihin, joten suuria muutoksia pelaavaan kokoonpanoon ei ole tiedossa.

HPK:n kokoonpano 7.2.

Tuohimaa
Saros (varalla)

Rautiainen – Viitaluoma – Rendulic
Nikkilä – Tuulola

Saarinen – Kiilholma – Vihko
Laakso – Schira

Järveläinen – Sallinen – Karjalainen
Grönholm – Niemi

Rinkinen – Paajanen – Koivisto

Pelipäivän väitteet

-Väitän, että HPK tarraa mahdollisuuteen pleijaripaikasta ja naaraa viisi pistettä viikonlopun matseista.

– Väitän, että HPK:n tuorein hankinta Jere Karjalainen avaa maalitilinsä uudessa seurassa.

Lauantaina Frisbee-kisassa BioRexin VIP-kortti!

Lauantaina kannattaa jälleen olla valppaana ja lunastaa viiden euron arvoinen frisbee, nakata se keskipisteeseen toisella erätauolla ja nostaa kädet ilmaan uuden VIP-kortin vuoksi! Hämeenlinnan BioRex nimittäin toimittaa ennennäkemättömän palkinnon Frisbee-kisaan. Palkintona on ilmaiset leffat kahdelle BioRex Verkatehtaalla vuoden 2014 loppuun asti!

Mitä useammin käyt leffassa, sitä korkeammaksi nousee VIP-kortin arvo! Esimerkiksi kerran viikossa leffailijan voitto on yli 1000 €!

Katso BioRexin ohjelmistoa www.biorex.fi .

Lätty

07.02.2014 11:21

Jaa artikkeli: