Taistelu Hämeen Herruudesta jatkuu – ensimmäinen ottelu la 13.10.2018

Pelicans ja HPK pelaavat tällä kaudella kolmatta kertaa Hämeen Herruudesta. Organisaatioiden ja Hämeen Kauppakamarin ideoima Hämeen Herruus ratkaistaan Liigan runkosarjan neljän keskinäisen kohtaamisen perusteella. Enemmän pisteitä keskinäisistä otteluista kerännyt joukkue palkitaan kiertopalkinnon lisäksi 5 000 euron arvoisella juniorityöhön suunnattavalla shekillä.

HPK voitti ensimmäisen Hämeen Herruuden, mutta tällä hetkellä kiertopalkintoa pitää hallussaan Pelicans. Tällä kaudella joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran 13.10 lauantaina Hämeenlinnassa. Muut kohtaamiset nähdään 16.11 ja 5.12 Lahdessa sekä 1.2 Hämeenlinnassa.

– Runkosarjan sisäiset taisteluparit tuovat mukavaa lisämaustetta kauteen. Hämeen Herruus ei varmasti ole kummankaan joukkueen kauden päätavoite, mutta kynsin ja hampain siitä taistellaan, että pysti pysyy jatkossakin täällä Lahessa, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kommentoi.

– Hämeen Herruus ottelut tuovat mukavasti lisäkipinää pitkään kauteen. On hyvä saada luotua hegemoniahenkeä Hämeenlinnan ja Lahden välille. Joukkueet taistelevat pystistä ja ennen kaikkea juniorityöhön menevästä shekistä tosissaan. Luonnollisesti Hämeen Herruus -pokaali palaa tällä kaudella Oranssille Alueelle, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Hämeen Herruutta ovat mahdollistamassa Hämeen Kauppakamarin lisäksi Hämeenmaa, Linnan kehitys Oy, Herkkumaa, ESS ja Hämeen Sanomat.

12.10.2018 10:00

Jaa artikkeli: