Taistelu Hämeen Herruudesta alkaa perjantaina neljättä kertaa

Pelicans ja HPK kilvoittelevat Hämeen Herruudesta tällä kaudella järjestyksessään neljättä kertaa.

HPK juhli viime kauden päätteeksi Suomen mestaruutta, mutta Hämeen Herruuden pokkasi toista vuotta peräkkäin nimiinsä Pelicans. Molemmat joukkueet voittivat viime kaudella molemmat kotiottelunsa, mutta Hämeen Herruus -pysti jäi lahtelaisten haltuun paremman maalieron turvin.

Organisaatioiden ja Hämeen Kauppakamarin ideoima Hämeen Herruus ratkaistaan tälläkin kaudella Liigan runkosarjan neljän keskinäisen kohtaamisen perusteella, joista kaksi ensimmäistä pelataan tulevana viikonloppuna. Enemmän pisteitä keskinäisistä otteluista kerännyt joukkue palkitaan kiertopalkinnon lisäksi 5 000 euron arvoisella juniorityöhön suunnattavalla shekillä.

Joukkueet kohtaavat Lahessa tulevana perjantaina ja heti perään Hämeenlinnassa lauantaina. Molemmilla joukkueilla on siis mahdollisuus tarrata heti vahvasti kiinni Hämeen Herruuteen.

– Jatkamme hyvää yhteistyötä Pelicansin ja Hämeen alueen kumppaneiden kanssa Hämeen Herruuden muodossa mielellämme. Panos tuo mukavan lisämausteen oranssin ja turkoosin väliseen kamppailuun. Ja tietysti haluamme voittaa muutaman vuoden tauon jälkeen tuon 5000€ juniorityön tukemiseen. Kiitos kumppaneille osallistumisesta, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu on samoilla linjoilla.

– Totta kai tällaiset sarjan sisäiset vastakkainasettelut tuovat lisäväriä ja erityispanosta paikallisotteluihin. Nyt kun Hämeen Herruus on parin viime kauden aikana tiukasti tänne Lahteen sementoitu, niin eiköhän me pidetä se näin jatkossakin. Kiitos kumppaneille tämän mahdollistamisesta, Kolu linjaa.

28.11.2019 13:30

Jaa artikkeli: