Taistelu Hämeen herruudesta

SM-liigan runkosarjaa on jäljellä enää yksi täysi viikko, sekä viikon päästä käytävä päätöskierros.  HPK:n osalta viikko alkaa kotiottelulla Tapparaa vastaan. Ottelu alkaa juhlallisuuksilla, kun Marko Tuulola pelaa runkosarjaottelun numero 900.

Päivän puntari

HPK ja Tappara kamppailevat samoista sijoista runkosarjassa ja on myös mahdollista, että joukkueet kohtaavat playoffien ensimmäisellä kierroksella, joten tiistain kamppailusta tuskin puuttuu tunnetta.  Joukkueiden aiemmat neljä kohtaamista ovat sujuneet hienokseltaan tamperelaisten merkeissä, Tapparan voitettua otteluista kolme. HPK:n edellinen viikko sujui mollivoittoisesti, joten edessä on ryhtiliike.

– Jumalaton ryhtiliike täytyy lauantaiseen tehdä, jos meinataan pisteitä ottaa. Kyllä lauantaina Tampereella oli kaikki Jupiterin kuut väärissä asennoissa, HPK:n valmentaja Kari Lehtonen jutteli.

– Tappara on meitä muutaman pisteen edellä. Niillä on liikkuva, fyysinen, hyvä ryhmä, joten parasta täytyy meidän huomenna laittaa, Lehtonen jatkoi.

HPK:n puolustaja Marko Tuulola pelaa tiistaina 900. runkosarjaottelunsa SM-liigassa. “Tuuskin” mukaan juhlaottelu ei tuo ekstralatausta peliin.

– Ennemminkin täytyy yrittää olla, ettei seremoniat häiritsisi keskittymistä itse peliin, Tuulola mietti tulevia juhlallisuuksia, eikä kysyttäessä muistanut ensimmäisestä liigaottelustaan mitään.

dsc_2104

Näillä mennään

HPK:n kokoonpano kokee väkisinkin muutoksia lauantain kokoonpanoon verrattuna. Lauantaina tällin jalkaansa saanut Ossi-Petteri Grönholm huilaa tiistain pelin mutta mitään vakavampaa ei Grönholmin jalassa pitäisi olla.

Myös Jordan Henry seuraa tiistain peliä katsomon puolelta, sillä miehen taklaus lauantain pelissä poiki pelikieltoa. Grönholmin ja Henryn puuttuminen kokoonpanosta tarkoittaa sitä, että Juuso Vainio ja Ville-Veikko Eerola saavat paikat pelaavassa kokoonpanossa. HPK:n maalissa jatkaa Mika Järvinen.

Suurennuslasin alla

Juha Metsola, Tappara – Tällä kaudella todellisen läpimurron liigan maalivahtieliittiin tehnyt Metsola sai palkinnon hienosta kaudestaan, kun hänet kutsuttiin maajoukkuetehtäviin Ruotsin turnaukseen. Jatkuuko Metsolan hyvä vire entisessä kotihallissa?

Marko Tuulola, HPK – “Tuuski” kukitetaan ennen peliä ja mies saa itselleen plakaatin, jollaista ei aivan jokaisella ole. Plakaatin, jollaisen saa kun pelaa 900 runkosarjaottelua SM-liigassa. Huikea määrä pelejä takana, eikä se tuhanneskaan ole kuin vajaan kahden kauden päässä… 

Frisbee-kisassa tarjolla MM-VIP

Toisen erätauon Frisbee-kisassa on tarjolla VIP-paketti Jääkiekon MM-kisoihin. Ostaa siis vitosen arvoinen friba, nakkaa se lähimmäksi keskiympyrää ja pääset nauttimaan toukokuussa Leijonien esityksistä MM-VIPissä!

Mäkkäri tarjoaa:

McD_HameenParastaKiekkoa
Tämä erikoisateria myynnissä vain Hämeensaaren, Tiiriön ja Riihimäen McDonald’seissa.

Ville Peltonen 5.3.2013

05.03.2013 06:48

Jaa artikkeli: